Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanulnak a fiatalok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanulnak a fiatalok az Éjjel-nappal Budapest sorozatból?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 15:31
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%

Néhányan nem értik, hogy a tanulás nem mindig pozitív dolog.

Fogalmazzunk úgy hogy viselkedési minták elsajátítása, elfogadása.

Ez a műsor káros mintákat közvetít, ennyi.

2013. máj. 24. 15:36
 12/48 anonim ***** válasza:

egyik "sorozatból" sem tanulnak a fiatalok, nem ez a funkciójuk. persze, rá lehet húzni,de ez csak blabla. de nem értem,miért kell nézni? az a szülő, aki megengedi a gyerekének, hogy éjjel nappal bp-t meg ilyen ökörségeket nézzen, magára vessen. az, aki már elég nagy ahhoz,hogy eldöntse, mit akar nézni, nem azért lesz lesüllyedt tróger, mert végignézett egy sorozatot.

aki informálódni akar, és értékes műsorokat szeretne látni, az válogat. néz nesönelt, diszkoverit, satöbbi.

de nem értem,miért kell ezen fennakadni. ezek a műsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek, így nyerve nagyobb és nagyobb nézettséget. nem tukmálják rá senkire: nézi,aki akarja, meg akinek engedik.

2013. máj. 24. 15:37
 13/48 anonim ***** válasza:
22%
Soha nem értettem azokat az embereket akik rávágják egyből hogy ez egy szenny, meg csak agyatlan hülye emberek nézik csak.
2013. máj. 24. 15:40
 14/48 anonim ***** válasza:
tanulni nem sokat, max h mit ne csináljunk, de én csak azért nézem ,mert szórakoztató
2013. máj. 24. 15:41
 15/48 anonim ***** válasza:
45%
Csak is rosszat. Viszont én nem nézek ilyen agybutító, erőltetett hülyeséget... (15/L)
2013. máj. 24. 15:41
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"ezek a műsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek"

tévedés

nem az igény kielégítésére, hanem az igény megteremtésére

ezt nevezik social engineering-nek

2013. máj. 24. 15:42
 17/48 anonim ***** válasza:
Szóval tudat alatt akarják az emberekbe sugározni az ott lejátszódó stílust? xD
2013. máj. 24. 15:42
 18/48 anonim ***** válasza:
14.,oké, de ez sem az éjjel-nappal-cuccal kezdődött, és igazán unalmas ez a téma. maradjunk annyiban, hogy nem kell nézni,és akkor nem lesz.kész.
2013. máj. 24. 15:48
 19/48 anonim ***** válasza:
*16,nem 14
 20/48 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy azt bírom,amikor valaki mondja,hogy utálja,de még egy epizódot sem látott.

Félreértés ne essék,én sem nézem,csak ez így érdekes.

De úgyis le leszek pontozva,mert nem csak annyit írtam,hogy "a média a mossa az agyat,a tévében csak szenny van,de én nem nézem,nincs is tévém".

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!