Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanulnak a fiatalok az Éjjel-nappal Budapest sorozatból?
Néhányan nem értik, hogy a tanulás nem mindig pozitív dolog.
Fogalmazzunk úgy hogy viselkedési minták elsajátítása, elfogadása.
Ez a műsor káros mintákat közvetít, ennyi.
egyik "sorozatból" sem tanulnak a fiatalok, nem ez a funkciójuk. persze, rá lehet húzni,de ez csak blabla. de nem értem,miért kell nézni? az a szülő, aki megengedi a gyerekének, hogy éjjel nappal bp-t meg ilyen ökörségeket nézzen, magára vessen. az, aki már elég nagy ahhoz,hogy eldöntse, mit akar nézni, nem azért lesz lesüllyedt tróger, mert végignézett egy sorozatot.
aki informálódni akar, és értékes műsorokat szeretne látni, az válogat. néz nesönelt, diszkoverit, satöbbi.
de nem értem,miért kell ezen fennakadni. ezek a műsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek, így nyerve nagyobb és nagyobb nézettséget. nem tukmálják rá senkire: nézi,aki akarja, meg akinek engedik.
"ezek a műsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek"
tévedés
nem az igény kielégítésére, hanem az igény megteremtésére
ezt nevezik social engineering-nek
Amúgy azt bírom,amikor valaki mondja,hogy utálja,de még egy epizódot sem látott.
Félreértés ne essék,én sem nézem,csak ez így érdekes.
De úgyis le leszek pontozva,mert nem csak annyit írtam,hogy "a média a mossa az agyat,a tévében csak szenny van,de én nem nézem,nincs is tévém".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!