Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán ezért tetszen olyan sok lánynak/nőnek?
Figyelt kérdés
Átlagos srác vagyok,az stilusom is egyszerű.Sima egyszínű poló és farmer,semmilyen feltűnő haj csak szimplán rövidre vágva.Sportolok szálkás testalkatú vagyok.
A nőket/lányokat mindig előre engedem.hatarozott magabiztos vagyok.
Azt vettem észre,hogy elég sok fiatal nő megnéz,szemez velem így multkor egy 26 éves nőt szolítottam le.monduk azt hittem fiatalab....
Ez azért van mert kevés a normális/férfias megjelenésű srác az a városban vagy egyszerűen tetszek nekik?
F20
2013. máj. 23. 19:30
1/29 anonim válasza:
Küld facebook linkedet aztán megmondom :D
3/29 anonim válasza:
Ahh, szerelem első olvasásra! *-* :D
4/29 anonim válasza:
mert ennyire szerény vagy, amúgy ez mind pozitív, biztosan ezért :)
5/29 anonim válasza:
képet küldhetnél:D
amúgy a szálkás testalkat nagyon bejön,gondolom azért is sokan megnéznek mert jó érzés hogy vannak még olyan pasi akik nem csini rózsaszín pólóban mászkál
6/29 anonim válasza:
Lehet van benne valami. Én is ilyen vagyok mint te, de ezt még nem tapasztaltam. Lehet a kisugárzásod miatt.
7/29 anonim válasza:
Nem is gondolnád, hogy milyen sok nőnek jönnek be az ilyen pasik, akik nem akarnak kitűnni a tömegből a rózsaszín rikítós pólójukkal meg a páva frizurájukkal, személy szerint nekem is az ilyen fiúk a gyengéim, mint amilyen a kérdező... :)
8/29 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, de ha csak 165centi magas lennél, észre sem vennének a lányok, lehetsz te akármilyen magabiztos, határozott fasza gyerek.
10/29 A kérdező kommentje:
182 cm magas vagyok
2013. máj. 23. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!