Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok képtelen igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok képtelen igazi szerelemre?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, tizenéves koromtól kezdve plátói szerelmekben éltem. Aztán ahogy elkezdett közeledni a kiszemelt, 1 hónapig kb. szerelmesnek éreztem magam, majd szépen elmúlt. Tudom, hogy azért van, mert túl nagyok az elvárásaim és a tökéletes férfit keresem, holott tudom, hogy ilyen nem létezik.

Hogyan adjak lejjebb az igényeimből vagy mit csináljak? Kezdek kétségbeesni, lassan gyereket szeretnék, közben meg még egy normális párkapcsolatom sem volt.

2013. máj. 23. 11:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Elkezdenek ilyen idiótaságok zavarni, hogy miért nem magasabb 2 centivel, miért nem több 10 kilóval, miért nem kevesebb 3-mal. Tiszta külsőségek...

De gondolom ehhez hozzájön az is, hogy belsőleg sem fogtak meg igazán.

Tényleg mindenkiről a "tökéleteset" feltételezem, aztán amikor rájövök, hogy ő is ugyanúgy büdöset kakil, puff. :D

Szerintem már 23 évesen lehetne annyi eszem, hogy ezeken túllépek. És amúgy tényleg nem a tökéletes férfit keresem, csak egy srácot, akit tökéletesnek tudnék látni.

2013. máj. 23. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
El kellene beszélgetned magaddal, hogy mit is akarsz? Az már elhibázott, hogy valakit tökéletesnek akarsz látni. Miért kellene annak látnod? Te sem vagy se 20 cm-el alacsonyabb, se annyival magasabb (Nagyon jo példát találtál a hülyeségre! Bocsi!!). Ennek ellenére naivan hiszed, hogy szerethetö vagy. (és igazad van!) El kellene döntened, hogy számodra mi a fontos, mi nem? Ami nem fontos, azzal ne foglalkozz (még akkor sem, ha piszkál a kisördög!) Lásd meg benne azt ami vonz, döntds el, hogy mi az ami nem zavar és ahhoz tartsd magad. (Utálod, ha büdös a lába? Igyekezz mielöbb szagmintát venni! Teszt után vagy maradhat, vagy dobd. De ha maradhat, akkor késöbb ne várd az ibolya illatot!)
2013. máj. 23. 14:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Nem is reméltem, hogy kapok normális válaszokat ebben a témakörben - és mégis! :)

2013. máj. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!