Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haverom rámászott a csajomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom rámászott a csajomra, kiüssem?

Figyelt kérdés
Igazáénból nem a csajom,mert rohadtul elb.sztam a dolgokat,így nem jöttünk össze mert átb.sztam, csalódott bennem,a csaj meg megunta és azt mondta hagyjam békén. Haveromnak mindig is bejött, de amíg "együtt voltunk" nem mászott rá,most viszont találkozgatnak stb. Megérdemelné hogy adjak neki egy haveri öklöst nem?
2013. máj. 23. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

baj*

bal

2013. máj. 23. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:

nemvagytok együtt, ELCSESZTED!

mostmár ennyi, és ha énlennék a haverod, akko öszeverhetnél mint állat, de már csakazért is öszejönnék azzal akit te átb*sztál, különösen ha mindig is tetszett.

2013. máj. 23. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

Az előzőeket látva a kiütés levés lenne :D

Úgy verd össze, hogy többet ne álljon a f*rka. De tényleg semmitől se. Ez elégséges bosszú lenne.

2013. máj. 23. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudja a haverod,hogy rosszul esik neked az,hogy a volt csajoddal,vagy mivel találkozgat? Mert ha nem akkor vagy mondd meg neki,vagy fogd be. Ha tudja és nem foglalkozik vele,akkor nem túl jó haver. Mondjuk én lány vagyok,de nálunk alap,hogy barátnő voltpasijával foglalkozni tilos,vagy számolni lehet a barátság végével. De ne verd meg a gyereket,lehet hogy a volt csajodnak jobb helye van mellette,mint melletted,főleg,hogy átverted. Ezt meg fogadd el.
2013. máj. 23. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"15 másik aki látta az erődemonstrációdat azok rögtön a nyakadba borulnak majd."

Wow,mert a csajok szeretik az agresszív,erőszakos pasikat!

Na gondolom a nőkről kb. annyit tudhatsz,amennyit az XXX videókban látsz belőlük.......

2013. máj. 23. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Elég kimenni az utcára, hogy ezt igazold.

A bodzaszedő aggresszív C betűsök meg izomtibik mindig csajokkal vagy haverokkal vannak, míg a mindenki más - a lúzerek - általában tök egyedül. A pénezesek meg nem szoktak az utcán lenni csak elite helyeken.

2013. máj. 23. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 14:21

......oké!

2013. máj. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!