Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajotok a tetoválással?
Figyelt kérdés
kitettem ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
és itt írták, hogy így tetoválás meg úgy..
Mi a bajotok vele? Normális Épkézláb választ kérek!
2013. máj. 22. 23:13
11/21 anonim válasza:
Még hogy nem divat? Egyre inkább az. Sokan az egyediségüket akarják hangsúlyozni ezzel, de ha egy katalógusból kiválasztasz valamit, amit előtted már ezer ember kiválasztott az mennyire egyedi? Ha meg valamilyen számodra fontos dolgot tetováltatsz, azt miért kell olyan helyre, hogy számodra nem fontos emberek is lássák?
12/21 anonim válasza:
Olyat hülyeségnek tartok pl., hogy egy teljesen semmitmondó ábrát varrasson fel magára az ember, de van olyan tetoválás aminek jelentése van az ember számára (mármint az számára aki magára tetováltatta). De amúgy semmi bajom a tetoválásokkal, csak ne béna házilag gyártott tetkó legyen ami ronda.
13/21 anonim válasza:
2:46 - Nem igazán értettem, a válaszodnak mi köze van az enyémhez, de legyen. A megunásnál főleg magamból indultam ki, azt írtam le, én miért nem csináltatnék. Egy gyereket meg egy tetoválást nem igazán lehet egy lapon említeni. Én sem ítélem el a tetoválásokat, mint említettem is, vannak nagyon szépek és művésziek. Nekem csak az nem tetszik, ha végig van a karján, a hátán, mindenhol, de ez a saját egyéni véleményem.
14/21 A kérdező kommentje:
#11 Márt hová tetováltasson valaki valamit ami neki fontos és mindig látni szeretné?
Vagy ami neki fontos azt tetováltassa a háta közepére? ott senki se látja?..vagy a logikádat nem értem..
2013. máj. 23. 14:15
15/21 anonim válasza:
nekem a seggemen van egy solomon vandy-s tetkó.
16/21 anonim válasza:
engem teljesen lenyűgöznek azok az emberek akiken tetőtöl talpig tetoválások vannak
én is tervezek még jó párat !
17 /L
18/21 A kérdező kommentje:
Nem fogom kinőni..:D
2013. máj. 25. 21:27
20/21 A kérdező kommentje:
Nem fogom kinőni már 3 éve akarok tetoválást..azóta sem sikerült kinőni ezután sem fog..:D
2013. máj. 25. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!