Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajotok a tetoválással?
kitettem ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
és itt írták, hogy így tetoválás meg úgy..
Mi a bajotok vele? Normális Épkézláb választ kérek!
baromság, felesleges
eleve hülyeség tintát nyomatni a bőrödbe, de ha ez nem lenne elég
megbélyegez, mindenhol megnéznek miatta és vannak olyan helyek ahol szóba sem állnak veled ha viseled
nekem az egyik tetoválásom 5 éves, a másik 3, és egyelőre még a közelében sem járok annak, hogy megunjam, vagy gagyinak tartsam. pont annyira a részem, mint egy anyajegy.
de ez ilyen, kedves Kérdező, nem létezik olyan külső jegy, ami mindenkinek egyformán tetszetős lenne. van aki gusztustalannak, természetellenesnek tartja a tetkókat. nekem tetszik. kinek a pap, kinek a paplan.
Nekem nem tetszik, ha valaki teljesen tele van tetoválva, bár sok művészi tetoválás van; szóval szépnek látom őket, csak nem testen, hanem papíron. Plusz később változhat az ízlés, öregszünk, megereszkedik a bőr, csúnya lesz, többek között ezért nem csináltatok magamnak. Ettől függetlenül sok ismerősömnek van, valamelyikre azt mondom, ez milyen jól néz ki.
Az egyetlen marhaság, ha valaki arcra tetovál, munkakeresésnél elég nagy hátrányban lesz.
00:28
A házasság és a gyerekvállalás nagyobb felelősség, mert nem csak a saját életedről döntesz, mégis többen tartják elfogadhatónak, sőt talán kötelező érvényűnek is. Változik az ízlés, de csak magát bántja vele, ha megunja a saját tetkóját. Nem értem, miért ítélik el...
Nekem tetszenek a szép tetoválások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!