Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy egy 15 éves lány tetszik? 22f
Figyelt kérdés
Ismerem már nagyon régóta de csak néha beszélek vele.
Nagyon aranyos lány de nem tudom hogy érez e irántam valamit. Hogy deríthetném ki?
Randira nem akarom hívni, nem akarok beégni, pedig akár most is ráírhatnék facen.
2013. máj. 22. 18:55
11/13 A kérdező kommentje:
Nem azért mert könnnyen megszerezhető. Nem tehetek arról hogy ennyivel fiatalabb nálam, nem a kora miatt tetszik.
2013. máj. 22. 19:55
12/13 SevN válasza:
Szia!
Találkoztál már Vele? Ha nem, addig nem derítheted ki biztosra, hogy bejössz-e Neki, esetleg rákérdezhetsz, de lehet kamuzni fog.
Talizz vele, legyetek 2esben egy szobában, akkor majd tudni fogod, figyeld a jeleket! Az hogy elítélendő-e vagy sem, csak annyit mondok, hogy az emberek ítélkeznek minden felett, úgyhogy felettetek is fognak...
Üdv,
SevN
13/13 A kérdező kommentje:
Találkoztam vele de nem úgy hogy megbeszéltünk volna találkozót.
2013. máj. 23. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!