Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rám van állva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha rám van állva egy lány Facebook - on, de nem tetszik, viszont a nővére bejön?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a lány 14, a nővére pedig 18. Beszélgetek mindkettővel, de a húga nagyon rám állt, a nővérével ellentétben. Gondoltam arra, hogy megpróbálom vele össze hozni a 16 éves öcsémet, de még nem reagált. Ez duplán hasznos lenne, mert egyrészt leszáll rólam a hugica, másrészt pedig így könnyebben össze jöhetek a nővérével..
2013. máj. 19. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
egyszerűbb ha összejössz a nővérével
2013. máj. 19. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:

A hugi 14 evesen az erzi olyan mint ha felnottkent ismerkedne...

Az ocsednek tetszik a csajnak a huga?

Mert ha igen akk beprobalhatod nala

S a 18 eves csajnal erzed a szimpatiat?

Mert ha itt is igen de.o nem.nyomul akkor sima ugy :)

Sok szerencset hozza

2013. máj. 19. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
hehee:) szerintem elég ha megmondod, hogy fiatal hozzád, és ráküldöd az öcsédre:$$
 4/8 anonim ***** válasza:

Rád állt? Eltaposott?

Ne facebookon éld a kapcsolatodat. Élőben nem mersz elé kiállni?

5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem lehet ezt lekommunikálni? Ha meg a csajnak te jössz be, teljesen felesleges az öcsédre tukmálni.... nem ő kell neki.
2013. máj. 26. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
az van h egyre jobban idegesít már, folyton küld ilyen hülye képeket meg xD-ket, pedig nagyon csak félszavakba válaszolok ha egymáltalán válaszolok. a nővérével viszont egyre jobban haladok, de nem akarom nagyon durván elkuldeni a hugát, mert az rossz fényt vetne rám a nővére szemében...
2013. máj. 26. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, valami ilyet vess be: figyelj, úgy érzem, te nem csak haverként nézel rám, és ez engem kicsit feszélyez. nincs igazam?

Ha tagadja, még tedd hozzá, hogy ó akkor elnézést, de az szerencse, mert te tényleg nem nézel rá másként. Ha elismeri, akkor meg szintén elnézést kérsz és közlöd, hogy bocsásson meg, de te sajnos nem tekintesz így rá, kérlek értse meg, nem szeretnél félreértéseket. Esetleg még hozzá teheted, hogy szerinted nem kellene annyit beszélnetek, mert ez így kellemetlen mindkettőtöknek. Ezek után azt is megérti, miért csak fél szavakban válaszolsz...

Nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne...

2013. máj. 26. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ez tűnik a legjobbnak.
2013. máj. 26. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!