Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar csajok többsége miért nem tud öltözködni?
"Külföldön sem tudnak, ott is felveszik ugyanúgy a tapadós felsőket, "cicanadrágot" (=leggings-t), meg az egyéb előnytelen ruhadarabokat."
Hát ha a külföld Angliát jelent, akkor igaz, talán az az egyetlen ország, ahol még az itteninél rosszabb a helyzet. De Európa nagy részén én messze nem tapasztalom ezt (itthon is inkább vidéken), mondjuk az is igaz, hogy sok helyen nincs is ennyi túlsúlyos.
"És akkor még nem beszéltem olyanról, hogy stílus."
" Sokan félreértették pedig direkt kihangsúlyoztam, itt nem a stílussal van a bajom ..."
most akkor mi van?
a stílussal is gondod van,pedig ebbe nincs beleszólásod,sajnos sokan csak egymást másolják,de ez igaz a férfiakra is úgyhogy nem csak a nőket kéne felhozni példának,amúgy az ami neked nem tetszik lehet hogy másnak bejön
nem vagyunk egyformák,ezt el kéne fogadnod
páran tényleg viccesen öltözködnek,de inkább kibuggyanó háj mint olyan csaj akit tegnap láttam:rózsaszín harisnya,erősebb rózsaszín miniszoknya,hozzá fehér nadrág és vöröses topp neonzöld táskával,ő nagyon sok volt de ott volt vele a pasija úgyhogy van akinek ez is tetszik
ameddig meg a nők ne szóljanak be a pasiknak a rózsaszín pólóra meg karkötőre addig a pasik se rinyáljanak hogy milyenek vagyunk
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!