Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar csajok többsége miért nem tud öltözködni?
mindenkinek mást jelent a stílus
ha megtalálod az A Nagy Őt és nem tetszik a stílusa akkor inkább nem is állsz vele szóba?
Nagyon a külsőségekről szól már itt minden
Sok a testkép zavaros, én is nálamnál 3 számmal nagyobb cuccokat hordok és nem tudom belőni a méretet.
EZ hasznos lehet mindenkinek:
mindenkinek más a stílusa,most akkor mindenki legyen plázap*csa vagy mi?
rocker vagyok de adok magamra,nem hiszem hogy csak ezért kevesebb lennék mint a többi nő,ha ennyire beszűkölt a gondolkodásotok akkor komoly gondok vannak veletek
Nem a stílus a gáz, hanem sok az igénytelen.
99%nak tiszta bőrkeményedés a talpa meg kopott a körmén a lakk!
Én mondjuk a boltokban már vagy 2 éve alig-alig találok olyan ruhát, ami tetszik, nekem a mostani divat sem jön be. De hát mit csináljon az emberk, ha szinte minden 2. üzletben ugyanazok vannak.
Mondjuk az nekem sem tetszik, hogy ha valaki kövér és ilyen nagyon tapadós cuccokat vesz fel, sokaknál valahogy nincs meg a helyes testkép. Ettől függetlenül ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem, mit szeret hordani, vagy miben érzi jól magát, semmi közöm hozzá.
Külföldön sem tudnak, ott is felveszik ugyanúgy a tapadós felsőket, "cicanadrágot" (=leggings-t), meg az egyéb előnytelen ruhadarabokat. Mondjuk engem nem zavarnak, felőlem úgy öltözködik mindenki ahogy akar, bár egyszer láttam olyat, hogy a nő lehetett simán több mint 100 kiló, és haspóló volt rajta - az érdekes látvány volt.
Stílusérzéke meg nem mindenkinek van, én is inkább letudom a dolgot azzal, hogy nagyrészt a H&M-ből öltözködöm, meg ha lehet nem egyedül vásárolok, úgy nagyon nem lehet mellélőni. Vannak azért az öltözködésnél fontosabb / érdekesebb dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!