Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm átjön nálunk hogy szexeljünk szerintem pontosabb megfogalmazás mint a hozzánk. Szerintetek?
csakhogy nem ettől függ... nyelvtanilag helytelen... ha itthon vagy akkor mondhatod, hogy "nálunk van kaja", de azt bárhol vagy, nem mondhatod, hogy "hozzánk van kaja".. mivel a hozzánk az célt közöl, nem helyszínt
nálunk fog dugni a barátnőm.. igen.. és átjön hozzánk.. vagy nálam fog dugni, hozzám jön..
nálam jön.. nem, mert nálad már nem jön, hiszen ott van:D
hozzám fogunk dugni.. ez meg már kicsit busis:D
mi az hogy benini?:D nem értem..
és benihez.. bár lehet, hogy én vagyok a túl konzervatív:D
megtudhatnám amúgy hány éves vagy?:D
mert a beni mint szó, azt nem tartja értelmesnek:D nemtom mi az a benini.. biztos valami trópusi gyümölcs..:D
ha 18, akkor elméletileg most volt meg az érettségi... remélem a hagyományos módon ragoztál:D
Kedves Kérdező!
Szerintem ne erőltesd a nyelvtant.. Amit itt leműveltél, az nekem egy életre sok volt.
szóval miről akarsz kérdezni
a barátnőd átmegy hozzád és a barátodhoz dugni? 3 felállás
nem igazán tudom, mert v Te vagy értelmes én hülye v fordítva
nem mondom, hogy nem kizárt, de egyszerűen nem igazán tudom, hogy sokat szívtál v ittál, de gondod van N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!