Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 mondat után szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 mondat után szerelmes leszek valakibe. Normális ez?

Figyelt kérdés

Mikor múlik ez el? Olyan vagyok, mint egy kislány... 2 mondat után, ha kedves akkor már szerelmes leszek a fiúba kb.

Annyit mond, hogy szép vagyok és aranyos és máris csak rá tudok gondolni. A végén persze mindig csalódok, mert ők kapcsolatot nem akarnak (nem azért csalódok, mert közlöm velük és elijednek tőlem). Nem sokára 16 leszek és jó lenne már ezt elnőni. Elmúlik majd ez? Mással is van/volt így?

2013. máj. 21. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hány éves fiúkba? legalább korodbeliekbe?
2013. máj. 21. 22:22
 12/18 Shai-Hulud ***** válasza:
Hej, ha mi találkoznánk! Egyszerűen belém bolondulnál!
2013. máj. 21. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép vagy,szép a szemed.Nagyon felizgat minden egyes mondatod.

szeretsz?

2013. máj. 21. 22:24
 14/18 Shai-Hulud ***** válasza:
Na látod, kapod itt egymás után a szép szerelmes vallomásokat, remélem mindannyian közel férkőztünk már a szívedhez! :-)
2013. máj. 21. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:

"Olyan vagyok, mint egy kislány."

Mivel az is vagy.

2013. máj. 21. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát, ne lepődj meg, ez teljesen átlagos és normális. A 16 éves kor elterjedt "betegsége" ez, neve is van: egoizmus.

Semmi szokatlan nincs benne, a gyermekek egoisták, mindent maguknak akarnak, és még morális értékeket is alárendelik a saját személyüknek. Egy magzat számára a teljes világ azért van, hogy őt táplálja. A csecsemő és a kisgyermek számára a világ a szülői gondoskodás. Ebben a gyermeki világban minden az Én körül forog.

Nyilván te már 16 évesen nem vagy teljesen ilyen, de ez a dolog felnőtt korban sem múlik el. Nem véletlen, hogy sokan vannak, akik felnőttnek (értsd. 21-22 éves kor felett) is egoisták maradnak. Ez egy teljesen kinőhető jelenség, csak tudatosítani kell idővel, és nem kell szégyellni mert természetes.

A magyarázat, hogy miért vagy néhány dicsérő szó után szerelmes valakibe: mert téged dicsér. A hiúságodba, egoizmusodba "szeretsz bele" ilyenkor, nem az adott személybe.

2013. máj. 21. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyelek meg. De aranyos vagy! :))

F19

2013. máj. 21. 23:33
 18/18 anonim ***** válasza:
de szívesen találkoznék én veled:D én még viszont isszeretnélekxd
2013. máj. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!