Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez az alom?
xDDD
Az álmok általában a vágyakat és a félelmeket jelenítik meg. Ez nálad nyilván az első.
Illetve olyan képek fordulnak elő, amiket ébren még nem dolgozott fel az agy. Szóval itt az ideje, hogy ébren átgondold, letisztázd magadban, mit jelent neked az a lány, és hogy akarsz-e vele járni.
17/L
Nekem is valahogy így kezdődött, és most már túl vagyok 10-15 álmon azzal a sráccal, aki tetszik nekem. Nagyon befolyásolt ez az álom, már csak erre a fiúra tudok gondolni,és egyre közelebb vagyok hozzá,h megszerezzem. Csak nehogy majd csalódjak benne,mert az álmomban tökéletes volt.
Szerintem ha ébren is bejön neked a lány,akkor egy próbát megér. Egyébként én is így voltam,h a teste jött be a srácnak,a feje annyira nem,de mára már a feje is megtetszett nagyon,kb belezúgtam a sok álom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!