Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mással is ilyen?
fúha, velem 3 ilyen eset is volt már életem során...
ezt hívják viszonzatlan szerelemnek, ami egyébként NEM szerelem. csak rajongás. én is azt hittem, hogy mély érzéseket táplálok az akkori "nagy szerelmem" iránt, de amióta komoly kapcsolatom van, viszonzott szerelmem, azóta rájöttem, hogy ez messze nem olyan volt. most szeretem a barátomat, már 2 éve.
nos, én 2 srácból úgy ábrándultam ki, hogy rájöttem, mekkora bunkók. a harmadikból csak simán egyik pillanatról a másikra "kiszerettem", neki barátnője is volt, tehát teljesen esélytelen volt a dolog.
nem lehet túltenni magad könnyen, ha esélyesnek érzed és sokat látod. sőt, akkor sem, ha nem látod sokáig, akkor csak mégjobban hiányzik és mégjobban oda vagy érte. de ez múló dolog. vagy összejöttök, vagy nem. ha nem, akkor úgyis előbb-utóbb elfelejted őt érzelmileg. minden csak idő kérdése :) de próbáld meg kerülni őt, foglald el magad mással, esetleg keress más pasit, nem feltétlenül összejönni csak nézd meg hogy van más is a világon :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!