Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mással is ilyen?

Figyelt kérdés
Huh hát röviden...van egyismerősöm(fiú)nagyon helyes és úgymond jó barátok vagyunk de neki a nála idősebb lányok jönnek be illetve mindenkivel flörtöl...legutóbb megfogadtam h. többet nem is gondolom rá...na azóta folyamatosan...folyamatosan ő jár a fejembe minnél inkább próbálom kerülni annál többet látom..minél inkább próbélom elfelejteni annál inkább gondolok rá...sőt még a kezem is fogta nemrég....úgy érzem megőrülök tényleg mással is volt ilyen...úgy érzem magam mintha valami belülről őrölne és addig nem hagy amíg nem leszek kész...nem bírom tényleg megőrülök.mással is volt ilyen?

2013. máj. 5. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
volt
2013. máj. 5. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
velem is ez van...szar érzés,engem is irritál,mert tényleg el akarom felejteni,de nem megy :S és semmi másra nem tudok koncentrálni,mert folyton ő jár az eszembe.
2013. máj. 5. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja.
2013. máj. 5. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:
és ez az érzés minek nevezhető?
2013. máj. 5. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Gondolom szerelem... de jó lenne már, ha elmúlna -.-"
2013. máj. 5. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:

fúha, velem 3 ilyen eset is volt már életem során...

ezt hívják viszonzatlan szerelemnek, ami egyébként NEM szerelem. csak rajongás. én is azt hittem, hogy mély érzéseket táplálok az akkori "nagy szerelmem" iránt, de amióta komoly kapcsolatom van, viszonzott szerelmem, azóta rájöttem, hogy ez messze nem olyan volt. most szeretem a barátomat, már 2 éve.

nos, én 2 srácból úgy ábrándultam ki, hogy rájöttem, mekkora bunkók. a harmadikból csak simán egyik pillanatról a másikra "kiszerettem", neki barátnője is volt, tehát teljesen esélytelen volt a dolog.

nem lehet túltenni magad könnyen, ha esélyesnek érzed és sokat látod. sőt, akkor sem, ha nem látod sokáig, akkor csak mégjobban hiányzik és mégjobban oda vagy érte. de ez múló dolog. vagy összejöttök, vagy nem. ha nem, akkor úgyis előbb-utóbb elfelejted őt érzelmileg. minden csak idő kérdése :) de próbáld meg kerülni őt, foglald el magad mással, esetleg keress más pasit, nem feltétlenül összejönni csak nézd meg hogy van más is a világon :) 18/L

2013. máj. 7. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!