Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mással is ez így?
Figyelt kérdés
Szexuálisan nagyon kívánom a lányokat, csak egy nap rengeteg vonzó csajt látok, de mégsem merem kimutatni még azt sem, hogy bejönnének nekem, rájuk sem merek nézni, mert olyan csúnyának és senkinek érzem magam és tudom, hogy ők bármilyen jó pasit megkaphatnak úgyis. Neten meg, ahol nem láthatják hogyan nézek ki meg bezzeg ilyen szexuális célzások is simán lemerek írni, de, ha meglátják hogyan nézek ki, akkor már ott sem merek úgy nyomulni.2013. ápr. 21. 22:03
2/4 anonim válasza:
Ha alapból maga az arcberendezésed olyan ami nem éppen vonzó, akkor bizony hatalmas önbizalom kell és jó duma stb.
Ha csak frizura, öltözködéssel van gond ( amit lehet nem ismersz be), akkor azon változtass. Ilyen dolgokon simán tudsz változtatni, akár fogyni, akár hízni stb.
4/4 anonim válasza:
naná, hogy van. Ezt a "Szerelem, szex" témát 90%-ban csak ilyenek látogatják, és örülnek, hogy itt kiélhetik azt amit élőben nem mernek. Sőt tanácsokat is osztogatnak mintha nagy májer csajozók lennének :)
Nincs ezzel semmi baj amúgy, én is ilyen vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!