Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj látni h mással van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj látni h mással van?

Figyelt kérdés

Sokszor megbántott. Viszont ő pont olyan ember mint én, és ezt imádtam benne (személyiség). Miért kezdek sírni, ideges lenni, hányni ha arra gondolok hogy mással van? Úgy értve hogy mást ölelget, csókolgat?

Mindig vele akarok lenni.Úgy érzem szeretem, de ebbe beleőrülök. Az utóbbi időkben nagyon romlott a kapcsolatunk. Ő is most szingli. De tegnap is azt álmodtam h előttem van egy lánnyal, csókolgatja, bókol neki stb. és ma is úgy keltem hogy sírok. Hogyan tudnál elfelejteni őt?

2013. ápr. 29. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Idő idő idő
2013. ápr. 29. 10:22
 2/5 Andii1 ***** válasza:
még mindig szereted.. ez borzasztó sok idő... talán sosem fogod igazán elfelejteni csak halványulni fognak az érzések..
2013. ápr. 29. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert az érzéseid semmit sem változtak a szakítás óta. Te ugyanúgy szereted még őt mint amikor együt voltatok. Előzd meg azzal hogy megbeszélitek a dolgot,és nem fogod mással látni. Hidd el ez a könnyebb megoldás,felejteni sajnos nem könnyű :(
2013. ápr. 29. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:

- Az idő mindent megváltoztat.

- Mindenki ezt mondja, de ez nem igaz. Csak a tettek hoznak változást. Ha nem tesz semmit, nem változik semmi. - Doktor House

ergo találd fel magad, ne unatkozz, stb ;)

2013. ápr. 29. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

4-esnek igaza van.

Ha valaki csak ül a seggén és siránkozik és nem tesz annak érdekében semmit hogy történjen valami akkor nem is fog.

2013. ápr. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!