Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tetszem nektek így, profilból?
2013. máj. 21. 07:10
11/20 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy :) 18-20 évesnek nézlek.
12/20 anonim válasza:
Teljesen normális. Mivel nem vagyok jó életkorbecslő ezért azt mondom 17-22 év körül vagy.
13/20 anonim válasza:
Miért nem tolsz fel egy képet szemből? Marha sokat számít, szerintem mindenki járt már úgy hogy oldalról valakit igencsak vonzónak talált, majd szembefordult vele és khm.. :D
De így helyesnek tűnsz, kb 20 éves.
14/20 anonim válasza:
Hát, őszinte leszek.. te olyan ronda vagy, hogy anyád is csak bottal mer piszkálni..
15/20 anonim válasza:
Semmi probléma veled. Kíváncsi vagyok, milyen modell arcúak azok, akik beírkálnak, hogy ronda vagy. Átlagos kinézetű srác, olyan 19 éves.
16/20 anonim válasza:
szerintem is jól nézel ki, bár szemből többet látnánk. úgy kb. 17-18 éves lehetsz szerintem. 17/L
17/20 anonim válasza:
helyes..! :DD
olyan 17-18 korul ..de elarulnad hogy hany eves vagy valojaban ?? :p
18/20 anonim válasza:
10/8-9 :D
a hajad miatt:D csinalj neki valami fomat;)
19/20 anonim válasza:
17-20 éves
Nincs baj sehol, jól nézel ki.
20/20 anonim válasza:
Jól nézel ki ;) sztem 18-19 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!