Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy albérlő-főbérlő viszonyból párkapcsolat?
Én azért félnék, ha este bejönne a szobámba, vagy rám nyitna a fürdőben és megerőszakolna a főbérlőm.
De azért a csaj jól járna, lenne lakása ingyen, csak a rezsit kell fizetnie, főleg ha a főbérlő cukipasi XD
Én ilyen helyzetben simán belevágni.Persze csak finoman,és nem rontanék ajtóstul a házba,csak egyre többet keresném a társaságát,felajánlanám,h elkísértem bevásárolni(tudod milyen szar 7-8 kilós csomagokkal cipekedni a boltból?)Apró figyelmességek,ha kávét főzök megkérdezném,h kér-e.
Tehát engedném sejtetni,h egyre jobban érdekel,de nem mondanám ki,h nagyon nagyon tetszik.Inkább hagynék egy biztonsági visszavonulót.
Aztán ha még mindig minden rendben,akkor nincs már hátra mint előre.
Sosem kerültem ilyen helyzetbe,de műszakira jártam,és ott bizony nem hemzsegnek a lányok,koedukált fürdő stb...Szóval volt részem sok-sok fiú társbérlővel együtt lakni.Hamar kialakult az az alapszabály,h házi nyúlra nem lövünk:)Nekem nem jött be,de ez nem azt jelenti,h neked nem fog.
Mimi22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!