Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet-e egy albérlő-főbérlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e egy albérlő-főbérlő viszonyból párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Adott egy albérlet, férfi főbérlő és nő albérlő. Szimpatikusak egymásnak, s talán több is ez, mint szimpátia. No de érdemes-e belekezdeni bármibe is? Nem túl rizikós-e kezdeményeznie a főbérlőnek? Nehéz ügy.:)
2009. okt. 3. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azért félnék, ha este bejönne a szobámba, vagy rám nyitna a fürdőben és megerőszakolna a főbérlőm.

De azért a csaj jól járna, lenne lakása ingyen, csak a rezsit kell fizetnie, főleg ha a főbérlő cukipasi XD

2009. okt. 3. 20:15
 12/21 A kérdező kommentje:
No de kérlek, úriember vagyok, természetesen a szobája és a fürdőszoba ajtón is van zár. Bár nem mindig használja. :D
2009. okt. 3. 20:28
 13/21 anonim válasza:
100%
14:34-es vagyok: az ismerősömék úgy oldották meg, hogy egy idő után a nő beszállt a rezsibe, de nem 50%-ban, hanem mondjuk30_ban.Ők jól megvannak, már 6 éve együtt, és még soha nem volt a pénzen vita.Örülnek, hogy egymásra találtak!
2009. okt. 4. 11:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakat is...
2009. okt. 4. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen helyzetben simán belevágni.Persze csak finoman,és nem rontanék ajtóstul a házba,csak egyre többet keresném a társaságát,felajánlanám,h elkísértem bevásárolni(tudod milyen szar 7-8 kilós csomagokkal cipekedni a boltból?)Apró figyelmességek,ha kávét főzök megkérdezném,h kér-e.

Tehát engedném sejtetni,h egyre jobban érdekel,de nem mondanám ki,h nagyon nagyon tetszik.Inkább hagynék egy biztonsági visszavonulót.

Aztán ha még mindig minden rendben,akkor nincs már hátra mint előre.

Sosem kerültem ilyen helyzetbe,de műszakira jártam,és ott bizony nem hemzsegnek a lányok,koedukált fürdő stb...Szóval volt részem sok-sok fiú társbérlővel együtt lakni.Hamar kialakult az az alapszabály,h házi nyúlra nem lövünk:)Nekem nem jött be,de ez nem azt jelenti,h neked nem fog.

Mimi22/L

2009. okt. 6. 08:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Vágjál bele - de figyelj oda közben, mert talán van párja, csak eddig nem vetted észre.
2009. okt. 6. 12:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Bonyolódik a helyzet... Nincs párja, ez kiderült a beszélgetéseinkből. Viszont a minap említette, hogy van valami srác, aki "szimpatikus" neki. Állítólag egyelőre csak látásból ismerik egymást. Na mármost: vagy lépni kell, még mielőtt valaki "elhalássza" előlem, vagy veszett fejsze nyele az ügy.... Mit gondoltok? Ez már kicsit más, mint az eredeti kérdés, de megköszönném, ha továbbra is válaszolnátok.
2009. okt. 6. 12:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki tetszik neki,az még nem jelent semmit. De ha sokáig töntyörögsz, és nem mersz lépni, akkor komolyabbá fordulhatnak a dolgok. Szerintem lassan de biztosan előre!!! :D
2009. okt. 6. 12:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van.
2009. okt. 6. 12:52
 20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött össze. :( De köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 22. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!