Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy albérlő-főbérlő viszonyból párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Adott egy albérlet, férfi főbérlő és nő albérlő. Szimpatikusak egymásnak, s talán több is ez, mint szimpátia. No de érdemes-e belekezdeni bármibe is? Nem túl rizikós-e kezdeményeznie a főbérlőnek? Nehéz ügy.:)2009. okt. 3. 14:19
1/21 anonim válasza:
Szerintem érdemes, persze. Rizikósnak max. akkor rizikós, ha a lánynak van barátja, de ha ilyenről nem tudsz, akkor bátran hívd el randizni. Ki tudja, lehet, hogy még komolyra is fordul a dolog. Próba szerencse, én szurkolok. 17/L
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Várom a továbbiakat. Nincs barátja. Az elég bizarr is lenne, ha lenne lenne barátja, és közben beköltözne egy egyedülálló férfihez. No meg a fickó nyilván lebontaná az arcomat.:)
2009. okt. 3. 14:28
3/21 anonim válasza:
Ha egyedülállóak vagytok, akkor nincs benne semmi rizikó. Ezt dobta a gép, talán nem véletlenül.
Csak akkor veszíthetsz ha nem vágsz bele.
És még valami: ez állati romantikus szerintem!
4/21 anonim válasza:
Az egyik ismerősömék is így jöttek össze...Miért ne?Nyugodtan vágj bele, mi bajod lehet????
5/21 anonim válasza:
nekem furcsa lenne hogy van a lakásomban egy csaj akit kúrogatok és még fizet is:)
6/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak! Igen, még ha nyersen is, de megfogalmaztad a lényeget. Tényleg fura helyzet lenne, de max. akkor nem bérleti díjnak neveznénk a bérleti díjat, hanem azt mondanánk: beszáll a rezsibe... Már hogyha nem egyszerűen kúrogatásról van szó, hanem egy normális kapcsolatról. Ez lenne a cél! Várom a további véleményeket!
2009. okt. 3. 14:43
7/21 anonim válasza:
Én fordított nemi felállással tudok ilyen sztorit, 4 éve együtt vannak. Azt nem tudom, a költségeket utána hogy oldották meg. De a barátnődtől nem kérhetsz albérleti díjat, az elég nagy otrombaság. Rezsi 50 százaléka, az korrekt, én a csaj helyében ahhoz ragaszkodnék is, hogy fizessem - ki akar kitartott lenni? :S - de azon felül albérleti díj a saját párodtól, szerintem nem.
8/21 A kérdező kommentje:
Igen, ez világos. Nyilvánvalóan benne sem merülne fel, hogy ne fizessen, hiszen azzal - bocs a szóért -, de lelotyózná saját magát. Egyébként nem is kérek rezsi költséget, csak egy fix. (nem túl magas) bérleti díjat. Tudjátok, igazából csak azért tartom ezt rizikósnak (bár a pozitív válaszok után egyre kevésbé), mert ha esetleg egyoldalú a dolog, és a részéről valóban csak szimpátia van, akkor a kezdeményezés után Őt hoznám kellemetlen helyzetbe (még akkor is, ha ez persze nem letámadás lenne, hanem csak finom próbálkozás). Nyilván nem szívesen maradna már itt. Én teszek rá, hogy nekem nem lenne az a kis plusz pénz, hisz elsősorban nem albérlőként érdekel már... Szóval: kínos lehet a helyzet, számára. Túl sokat agyalok? :)
2009. okt. 3. 15:25
9/21 anonim válasza:
Szerintem vágj bele és tapasztalj....
10/21 A kérdező kommentje:
Írjatok még! Sokat! Köszi előre is.
2009. okt. 3. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!