Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már innen randija valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már innen randija valakinek valakivel?

Figyelt kérdés
Kivel randiznátok innen, már akit ismertek valamennyire beszélgetés nyomán. :)
2013. máj. 20. 18:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az nem számít randinak, ha csak azért találkoztam innen egy lánnyal, mert tudott szerezni nekem macskakaját és megvettem tőle egy macskamászókát :D
2013. máj. 20. 18:30
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem, a távolság miatt. Pedig lett volna itt valaki aki nagyon érdekelt.
2013. máj. 20. 18:34
 23/30 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Szerintem kapcsolat is lett volna belőle, csak a távolság.... elég nagy volt. Sőt más ország.
2013. máj. 20. 18:38
 24/30 anonim ***** válasza:
Bezony, sőt, volt, hogy kapcsolat is lett belőle (3 esetben) plusz néhányszor csakszex, meg csakszex-kapcsolat:)
2013. máj. 20. 18:39
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
nem. szerintem nagy életképtelenségre/sikertelenségre vall aki innen randizik.
2013. máj. 20. 18:40
 26/30 Derpette ***** válasza:
100%
Leveleztünk,randiztunk,összejöttünk és 2 évig együtt voltunk, aztán sors iróniája: megismert itt valaki mást és lelépett.
2013. máj. 20. 18:40
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Addig a pillanatig volt rózsaszín felhő, amég ezt nem mondta:

"Nem akarsz megismerkedni Jehova tanúi tanításaival?"

2013. máj. 20. 18:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Én itt már beleszerettem valakibe, csak egy mási országban él. :(
2013. máj. 20. 18:48
 29/30 anonim ***** válasza:

#25 Van olyan, hogy valaki nem kifejezetten társkeresési szándékból beszélget itt valakivel, csak úgy alakul, hogy megkedveli. Természetes, hogy ilyen esetben szívesen megismerné jobban az illetőt, ha van rá lehetőség. Szerintem ez nem vall életképtelenségre.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem volt még.

2013. máj. 20. 18:51
 30/30 anonim ***** válasza:

#27-es xD

nem, nem volt, és szerintem nem is lesz. biztos, hogy vannak itt olyanok is,akikkel tetszenénk egymásnak, vagy összeillenénk, de a túl sok negatív tapasztalat miatt inkább nem kockáztatok. Élőben minden könnyebb, nem kell egy csomó felesleges kört lefutni. Lehet, hogy itt hónapokig leveleznék valakivel, aki mellett az utcán simán elsétálnék, vagy két szót beszélgetve rájönnék, hogy gyökér.

2013. máj. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!