Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23L vagyok, nem járok diszkóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23L vagyok, nem járok diszkóba, nem iszom részegre magam, nem dohányzom, választékosan beszélek. Kérjek elnézést a létezésemért?

Figyelt kérdés

Teljesen elhűltem a mai "férfiaktól"... mondjuk a nőket sem kell félteni. Mindkét nem elkerekedett szemekkel tekint rám, mint egy otthonülő, unalmas jó kislányra, anyuci szoknyája szélén.

Miért?

Mert nem bírom a füstös diszkókat, ahol az ember két szót nem tud a másikhoz szólni a zajban. (Helyette szeretem az éjszakai kávézókat négy-öt jó baráttal.)

A vonaton nem a telefonomat bömböltetem, hanem könyvet olvasok. Nem káromkodom összefüggően.

Miért néznek rám úgy, mint egy idiótára, mert nem szeretem a cigaretta bűzét, és nem dohányzom?

Komolyan kirekesztve érzem magam a társadalomból. :D

Pasi sem akad, mert én az intelligenciára gerjedek meg a jó helyesírókra. :D

Mit kezdjek magammal egy olyan világban, ahol a kultúra haldoklik és idiótának néznek, ha ragaszkodom hozzá?

Ha neked lenne hozzám hasonló barátnőd, szégyellnéd őt a "normális" emberek előtt?

2013. máj. 20. 11:14
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Olyasmi, és az okára próbálok rájönni.
2013. máj. 20. 13:09
 32/35 anonim ***** válasza:
Talán azért mert mindenáron meg akarsz felelni. Most sem azt írtad le amit szeretsz, inkább nem akartál valaminek tűnni.
2013. máj. 20. 13:11
 33/35 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az alapján határozott egyéniségnek tűnsz...tálán néha ez is ijesztő lehet. Sok fiú pl megretten a határozott csajoktól, mert azokhoz fel kell kötni a gatyát. (nekem barátom is mondta h első randin pl hirtelen túl "komolynak" tűntem)

Szép és jó dolog a komolyság de néha nem árt egy kis őrültség, és lágyság. (hagyni kell h a pasi férfinak érezhesse magát melletted, és ha nagyon kemény vagy akkor nem tud érvényesülni :))

2013. máj. 20. 13:14
 34/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is,eszedbe ne jusson, hogy beállj a csordába! Te így vagy értékes,ahogy vagy,sőt,nekem külön öröm volt olvasni a soraidat,mert nagyon magamra ismertem bennük! Sajnos én is átélem azt,amit te, viszont örülnék, ha ilyen szemléletű barátom lenne, mint amilyen te vagy! (24/L)

2013. máj. 20. 13:15
 35/35 anonim ***** válasza:

én sokat tudok meg jól írok, otthonülős vagyok kivéve amikor nem, de nem bírom a diszkót, hiába az intelligencia gyerekesnek tartanál :D

f19

2013. máj. 20. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!