Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23L vagyok, nem járok diszkóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23L vagyok, nem járok diszkóba, nem iszom részegre magam, nem dohányzom, választékosan beszélek. Kérjek elnézést a létezésemért?

Figyelt kérdés

Teljesen elhűltem a mai "férfiaktól"... mondjuk a nőket sem kell félteni. Mindkét nem elkerekedett szemekkel tekint rám, mint egy otthonülő, unalmas jó kislányra, anyuci szoknyája szélén.

Miért?

Mert nem bírom a füstös diszkókat, ahol az ember két szót nem tud a másikhoz szólni a zajban. (Helyette szeretem az éjszakai kávézókat négy-öt jó baráttal.)

A vonaton nem a telefonomat bömböltetem, hanem könyvet olvasok. Nem káromkodom összefüggően.

Miért néznek rám úgy, mint egy idiótára, mert nem szeretem a cigaretta bűzét, és nem dohányzom?

Komolyan kirekesztve érzem magam a társadalomból. :D

Pasi sem akad, mert én az intelligenciára gerjedek meg a jó helyesírókra. :D

Mit kezdjek magammal egy olyan világban, ahol a kultúra haldoklik és idiótának néznek, ha ragaszkodom hozzá?

Ha neked lenne hozzám hasonló barátnőd, szégyellnéd őt a "normális" emberek előtt?

2013. máj. 20. 11:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Meg ha ennyire az intellektus számít járj diszkó helyett színházba, kiállításmegnyitóra, egyetemi szakkörökre, filmklubbokba...rengeteg embert ismerhetsz meg ilyen helyeken is.
2013. máj. 20. 11:36
 12/35 A kérdező kommentje:

5-ös!

Nem nézek rájuk furcsán, barátságos típus vagyok mindentől függetlenül.

A stílusom? Tény, hogy a suliban ragaszkodom a kicsit csinosabb öltözékhez, amolyan titkárnőszerűhöz. De otthon a farmer+egyszerű felső kombó van. Az öltözködésemre még nem hallottam panaszt, ettől függetlenül lehet, hogy van... de nekem már fogalmam sincs. :D

2013. máj. 20. 11:37
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, nem te égtél, inkább ők, hogy milyen szánalmas a viselkedésük.

A kérdéseddel kapcsolatban, jó látni, hogy még vannak ilyen lányok, akik eltérnek a sablontól, ennek ellenére kitartanak a saját világlátásuk mellett és úgy élnek, ahogy ők jól érzik magukat. Hogy mit kezdj magaddal? Maradj olyan, amilyen vagy. Simán fogsz találni olyat, aki így szeret.

Ha lenne hozzád hasonló barátnőm, szégyellném őt? Nem, ellenben teljes körű barátnőnek tartanám és akár hosszú távra is terveznék vele. Nem szégyellném őt más emberek előtt, bár valószínűtlen, hogy a haverok közé vinném kocsmai, kibeszélős, berúgós estekre, inkább kettesben csinálnék vele közös programokat.

2013. máj. 20. 11:40
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért te is eléggé általánosítasz!

Én sokszor dohányzom,sokszor iszom,sokszor járok el itthonról.Mondjuk nem táncos helyekre,hanem romkocsmákba,házibulikba,a szabadba iszogatni-beszélgetni,ugyanavval a baráti társasággal.

3 éve van barátom,ő az első nekem,nagyon szeretem.

Soha nem voltam előtte senkivel,nem jöttem össze egy buliban soha senkivel,nem viselkedtem k@rvásan soha.

Én zenét hallgatok a buszon,nem könyvet olvasok.

Sok minden illik rám abból amit leírtál,de mégsem vagyok olyan,meg olyan sem mint te teljesen,mivel iszom meg dohányzom is sokszor,bár nem rendszeresen.

Néha bizony egy-két csúnya szó is becsúszik,mégis értékes embernek tartom magamat,ahogy a barátom is tudja nagyon jól,hogy én sem vagyok olyan,mint a többi ivós,dohányzós,bulizós csaj,mert nem úgy neveltek,nagy szigorban nőttem fel.

Senki nem néz szerintem téged idiótának,és nem kell erre külön ráadni egy lapáttal,hogy ezt te is kijelented magadról,hogy a mai világban különcnek hiszed magadat.

Azok néznek téged csak hülyének,akiket valóban csak a buli éltet,és minden héten másik pasi,akiknek teljesen felületes emberei kapcsolataik vannak,akik amúgy nagyon buta emberek.

De pl. én akire szintén sokszor iszik,és bulizik,nem néznélek ilyennek,mert van értékrendem,és eszem is.Tudom,hogy nem vagyunk ugyanolyanok!

Szóval te se általánosíts,mert én is úgy érzem,hogy engem meg te nézel le,emiatt az életmód miatt.

Egyébként engem valóban nem nagyon érdekel a kultúra,reálisabb ember vagyok,mérnök végzettséggel,szóval ez ebből fakad.

23/ L

2013. máj. 20. 11:44
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólóval...az is lehet gond, hogy ha lenézed azokat akiket nem tartasz elég "jónak" csak mert esetleg bulizik, vagy iszik. Ez a fajta egoizmus sokakat zavarhat.

pl én is szoktam bulizni, meg rockkoncertekre járni. Inni azért nem iszok sokat, mert általában nincs annyi pénzem, de sörözni szeretek. De emellett még tudok intellektuális dolgokról beszélni, rengeteg könyvet olvasok, színházba járok...egyszóval nem lehet egy embert rögtön beskatulyázni pár tulajdonság alapján.

2013. máj. 20. 11:49
 16/35 A kérdező kommentje:

10-es

Nem az intelligenciaszintről van szó, nem vagyok sznob vagy beképzelt és nem csak olyan emberekkel barátkozom, amilyen én vagyok. Még kocsmába is el lehet rángatni egy-egy jó napomon, ahol megiszok egy sört és még jól is érzem magam. :) Persze, ez azért ritka.

Hanem leginkább arra lettem volna kíváncsi, hogy te, mint "normális" ember, el tudnál e viselni egy ilyen lányt magad mellett, és nem szégyellenéd e a barátaid előtt.

2013. máj. 20. 11:50
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit beskatulyázni vagy lenézni. Mondjuk azok alapján, amit leírtatok lehet, hogy csak én forgok rossz körökben, mert leginkább végletekkel találkoztam a környéken. :)
2013. máj. 20. 11:54
 18/35 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok.

Kifejezetten örülnék egy ilyen lánynak, de azért nehéz ilyet találni, nem szégyellném senki előtt. Azt hiszem olyannal nem is alakítanék kapcsolatot akit szégyellnék felvállalni mások előtt.

2013. máj. 20. 11:56
 19/35 anonim ***** válasza:

Sajnos én már öreg vagyok hozzád, de nagyon örűlnék egy ilyen barátnőnek!

F.

2013. máj. 20. 12:00
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik amit írsz magadról, mert én is hasonlóan látom a világot. Ugyanakkor! Azt írtad, hogy mit nem szeretsz, de azt nem, hogy mit szeretsz! Mert ugye szórakozni nem csak a diszkóban lehet és nem csak cigi-pia-narkó fogyasztással, de ha unalmas otthonülő csaj vagy akit semmi rosszba sem lehet belevinni az már nem jó!

25F

2013. máj. 20. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!