Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az alakom? (KÉP)
2013. máj. 19. 23:09
21/28 anonim válasza:
Összességében jó, egy kicsit puhány. Rendszeres mozgással, masszázzsal 1-2 hónap alatt igazán jó testű csaj lehetnél.
22/28 anonim válasza:
ha nagyon kritikus akarok lenni akkor gyorsan állj neki ezdeni még fiatal korban amikor nem dolgozol, csak suliba jársz délután otthon vagy és sok szabadidőd van ilyenkor kell hozzászoktatnod magad a sporthoz mert még könnyebben az életed részévé tudod tenni ha már melózol 8-10 órákba rohansz mindenhova már nehezebben szánnád rá magad a mozgásra....amúgy kiscit laposka vagy nem igen láttam kirajzolódni konkrétan sehol az izmokat amit én mindig nézek és tetszik nekem viszont még csak 17 vagy én is hasonló korban kezdtem el edzeni tehát még sokra viheted ha van benned elhatározás :)
23/28 anonim válasza:
szia mikor állt fel utoljára a mellbimbód?
24/28 anonim válasza:
Dugni való... :)
Kicsit sportosabban jobban néznél ki! :)
25/28 anonim válasza:
van rajtad egy kis felesleg ami úgy eloszlik, sztem is puhány vagy, de ez lehet a táplálkozásodtól is(a zsírosodás). De tudnál változtatni mozgással és életmódváltással
27/28 anonim válasza:
Kicsit tényleg vékony vagy, de még nem vészes! Viszont fogyni semmiképpen ne akarj!!!
28/28 anonim válasza:
mert vékony vagy, rád férne még a zsír de nekem jó lennél, ilyeneken nem kell fenn akadni ha kedvelsz vkit
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!