Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzem, hogy nem sokára el fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzem, hogy nem sokára el fog hívni randira, de nem szeretnék vele járni. Hogyan utasítsan udavariasan vissza? L/18

Figyelt kérdés
Nem mondhatom folyamatosan, hogy most nem érek rá, Vagy szerintetek így finomabb lenne?
2009. okt. 2. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kell finomkodni. megmondod hogy nem szeretnél vele randizni. ez a legkíméletesebb neki is
2009. okt. 2. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:

velem is volt ilyen,adtam neki egy esélyt, randiztunk de nem lett komolyabb, közöltem vele hogy nálam ez nem lehet barátságnál több, job neki is nekem is.

ilyenkor nem szabad meghagyni azt hogy reménykedjenek,legyünk csak őszinték,de finoman :)

a "nem érek rá" folytonos mondogatásának semmi értelme

:)

2009. okt. 2. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

22:51-es vagyok azt hozzátenném h nekem tetszett a srác.

ha neked ő nem tetszik akkor meg nem kell randizni (bár ezt te döntöd el) hanem akkor tényleg mondd meg neki h felőled nem oké

2009. okt. 2. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy sajnálod, de még nem állsz készen egy kapcsolatra. Nem telt még el elég idő a műtét óta hogy ki merjed próbálni az új vaginádat.
2009. okt. 3. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy legyél őszinte, és tapintatos. Nincs annál rosszabb, mint amikor szeretsz valakit, és csak a remény van ott, viszont az se kellemes, hogyha az az ember, aki neked bejön, nagyon durván lekezel.

Szóval: igazat, kedvesen :)

2009. okt. 3. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!