Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Északi vagy déli típus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Északi vagy déli típus?

Figyelt kérdés

Nektek melyik tetszik jobban?

Van két lány ismerősöm, tesvérek, és teljesen ugyanúgy néznek ki, csak az egyiküknek kreol bőre, barna szeme és fekete haja van, a másiknak pedig szőkésbarna haja, kék szeme és világos bőre. De az arcuk ugyanolyan. A sötétebb színekkel rendelkező lány sokkal népszerűbb a fiúk körében, pedig a másik lány is gyönyörű.

2013. máj. 19. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hosszútávra Északi only! nem annyira komolyra mindkettő
2013. máj. 19. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Én megnézném a család postását, ha a testvérek ennyire különböznek...
2013. máj. 19. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
északi, a déliek engem taszítanak
2013. máj. 19. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont egy ilyen testvérpár "déli" típusú tagjára hajtok, szal már csak ezért is D. De nem emiatt szimpatikusabb.
2013. máj. 19. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Képet képet! Csaj vagyok és hetero, de az északi típust szebbnek találom sokszor.
2013. máj. 19. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
9-es, miért hülyézel le mindenkit? nem hiszik h csak ez a 2 fajta létezik...de attól még nem tetszenek nekik a pirított ribancok. és sztem meglátni a különbséget h valaki szoliban égette magát agyon, vagy napozott..már csak azért is mert pl tavasszal nem lesz senki sem extra barna :)
2013. máj. 19. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Senki sem írta hogy a kérdésben említett lány pirított r.banc, de a válaszoló erre utalt!
2013. máj. 19. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Északi, szőke, kék szemű, hófehér.
2020. ápr. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!