Az egtozikus, latinos csajok vonzzák inkább a pasikat, azok a déli tipusuak, (fekete haj, barnás szemek, barnább bőr) vagy pedig az északi tipus, mint a finnek vagy az oroszok (szökés vagy vöröses haj, fehér bőr, kék szemek)?
hát én ízig vérig magyaros vagyok sajnaXD és a kérdés szerint keverék XD
De én lenné inkább gyönyörű orosz latinos temperamentummal:D
Ne haragudj,de szerintem butaság egy olyan kérdést feltenni,hogy ez vagy az a típus vonzza-e inkább a férfiakat.Az emberek ízlése teljesen különböző,nem lehet általánosítani.Kinek a pap,kinek a papné.
És ez jó.Képzeld el,ha mindenkinek ugyanaz tetszene!
Az emberek nagy része társ nélkül maradna.
Szerintem ha ezzel a kérdéssel egy átfogó közvéleménykutatást csinálnál,szerintem úgy 50-50%-ot kapnál.
Engem a magyar nők vonzanak!
F17
Én úgy vettem észre, hogy ahol spanyol latinos nők vannak ott nekik az már nem nagy szám inkább a szőkék felé kacsingatnak. Ahol pedig sok a szőke, vagy halvány vörös nő ott ha meglátnak egy latinos típusút rögtön ráugranak. Sokaknak meg a japán csajok jönnek be. Szerintem azért van ez, mert ez így akkor valami más, valami új - mindenkinek.
Nem lehet általánosítani, attól függ a kérdésedre a válasz, hogy melyik földrészen teszed fel. Illetve kinek :D
Utóbbi, vagyis az északi tipus, mint a finnek vagy az oroszok.
26/F
Nekem sem a túl hideg, északi nők (Nicole Kidman, Claudia Schiffer), sem a túl forróvérű mediterrán típusúak (Jennifer Lopez) nem jönnek be.
Én inkább egy visszafogott déli típusra szavazok, esetleg egy kicsit fűszeres északira :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!