Akinek fekete haja van (nem festett) és fehér bőre az?
Figyelt kérdés
bocsánat a kifejezésért de az cigány??2011. ápr. 9. 12:01
1/10 anonim válasza:
Láttál már fehér bőrű cigányt? Nem! Tehát a fekete haj fehér bőrrel = nem cigány.
2/10 A kérdező kommentje:
hát de nem annyira hófehér olyan kb iylen [link] bőr szín
2011. ápr. 9. 12:10
3/10 anonim válasza:
Ne kárj bocsánatot a kifejezésért, ha egy cigány valaki, akkor cigány. Ne szépítsd, felesleges.
Ternészetes fekete haj nincs, csak nagyon sötétbarna. Nekem is barna, nagyon sötét, majdnem fekete, és fehér bőröm van, mégsem vagyok cigány szerencsére.
4/10 anonim válasza:
Tényleg ne kérj ezért bocsánatot, mert ez a nevük. Az más dolog, hogy néhány szocializálatlan cigánynak ez bántás, mivel a saját kultúrájukat, nevüket nem ismerik.
Amúgy nem feltétlen cigány.
5/10 A kérdező kommentje:
rendben
2011. ápr. 9. 12:27
6/10 anonim válasza:
12:15 miért ne lenne természetes fekete haj? az lehet hogy ritka, de van. egyik osztálytársamnak fekete haja van, és nem sötétbarna. annyira szép szerintem a fekete haj! és ő nem cigány, mert elég világos bőre van,világosabb,mint a képen. tehát nem feltétlenül cigány az ilyen.
7/10 anonim válasza:
tényleg nincs természetes fekete haj csak nagyon nagyon sötét... és fehérbőrű cigány is van
8/10 anonim válasza:
nos, nekem elég fehér a bőröm, és nagyon sötét barna a hajam.
távolról sincs közöm a cigányokhoz :D
ez a tél-típusú nők ismertetőjegye.
9/10 anonim válasza:
Jól írta az utolsó: ez a tél típus, vagyis a Hófehérke-típus ismertetőjegye.
10/10 A kérdező kommentje:
b***er tényleg:Dköszi.mindenkinek
2011. ápr. 10. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!