Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem szexmániás akkor ezért lehet e okolni a párját?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a nő nem aszexuális.Havonta kétszer szexelnek csak.A pasi se valami aktív,jobban felizgatják a videójátékok.Több mint 10 éve együtt vannak
Aktív partnerrel vajon változna e a nő szexuális étvágya?
2013. máj. 18. 01:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen igen a válasz.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos. Attól függ, hogy tényleg ennyi az igénye, vagy csak ennyi jut neki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem változhat. A körülmények, a partner nagyon befolyásolják az igényeket.
4/5 anonim válasza:
lehet hibás a partner.
volt olyan pasim aki soha nem akarta egy kicsit sem megerőltetni magát, merthogy "jaaaj, fárasztó"
amikor meg rávette magát, hát olyan bénán nyalt és olyan fancsali pofát vágott, hogy egyik alkalommal fogtam magam, felöltöztem és szó nélkül otthagytam.
na ő úgy elb@szta a kedvem (mást nem tudott) hogy 1 éve már semmi kedvem a szexhez őmiatta.
csak ránézek bármelyik pasira, azonnal eszembejut milyen sz@r volt vele és nekem nincs kedvem ezt újrajátszani.
5/5 anonim válasza:
Igen. Én sem vagyok szexmániás, sőt, de a barátom kb. egy perc alatt felhúz, legyen reggel vagy este. Ha előtte nem is nagyon van hozzá kedvem, gyorsan eléri, hogy legyen, mert nagyon szenvedélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!