Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki nem perverz szexmániás dilinyós, és beszélgetne? Nem tudok aludni ><
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 02:24
1/30 anonim válasza:
de elűtte igyál egy kis forró kakaót.
2/30 A kérdező kommentje:
nem szoktam én olyat, de köszönöm a tanácsot! (Bár a kakaó az nem rossz ötlet ^^)
Valóban elég hülyeség volt ebbe a kategóriába írni a kérdést... oO
2012. okt. 26. 02:31
4/30 anonim válasza:
sajnos érkezett hülye kérdés, tömérdek jó válasszal
5/30 anonim válasza:
na jólvan látom lehet veled beszélni.miről szeretmél?
6/30 A kérdező kommentje:
Az teljesen mindegy, csak legalább hatig valahogy el kellene ütnöm az időt... :D
2012. okt. 26. 02:39
8/30 anonim válasza:
Szóval pont a szex, szerelem témakörben szeretnéd elütni 6ig az időd, aztán szépen mész a pajtásaid közé az általános suliba. Hát ez cute.
9/30 A kérdező kommentje:
nem, nem általános suliba járok, bár az, hogy ide írtam ki ezt a kérdést valóban erre enged következtetni, szóval elnézést! Úgy látszik, hiába vagyok éber, mégiscsak késő van..
2012. okt. 26. 02:46
10/30 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Hogyhogy ébren kell maradnod 6ig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!