Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki, aki nem perverz szexmániás dilinyós, és beszélgetne? Nem tudok aludni ><

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 02:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
sok volt a mélytorok azért betegedtél le mi? ezért nem kell szexmániás..
2012. okt. 26. 03:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Púpozd fel a párnákat, hogy félig ülő helyzetben feküdj4 akkor könnyebben vehetsz levegőt és hamarabb elalszol.
2012. okt. 26. 03:15
 23/30 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot! Már próbáltam, de nem igazán jött be... :S
2012. okt. 26. 03:22
 24/30 Relikvia ***** válasza:
nekem.7ig kell.itt lennem:/ s se perverz se barom nem vagyok csak.idiota :D szall ha akarsz dumalhatunk
2012. okt. 26. 03:37
 25/30 anonim ***** válasza:
látom akkor nem csak én dolgozom éjszaka.
2012. okt. 26. 03:46
 26/30 anonim ***** válasza:

az ecettera tényleg durva lehet

szerencsére tavaly kaptam ellene védőoltást

2012. okt. 26. 03:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem akarok új kérdést indítani, de meg szeretném kérdezni, pl 21-estől!

Miért ilyen betegek a magyarok? Miért állandóan csak a "háturól megb*szlak meg leszpatlak" megy? Amúgy ez hungarikum, sehol máshol nem látok ilyen perverzeket.

Miért?? Miért van az hogy a magyar a legtehetségesebb nemzet és mégis a legbetegebb =(

2012. okt. 26. 22:42
 28/30 anonim ***** válasza:
79 %-os.! Szerintem ez egyszerűen szellemi igénytelenség. Olvasni, művelődni fárasztó lenne, ezért mindenki nézi a TV-t, megy a Plaza-ba és küldi a pénzt a valóságshow-"hősöknek". Emiatt egyre csökken az értelmi színvonal. Lehet, sok lánynak nem fog tetszeni, de erre ők is eléggé ráerősítenek azzal, hogy az ilyen fickókat imádják. ha valaki, aki szeretne normálisan udvarolni, de azt látja, hogy a bunkó állattal megy el a nő, akkor ő is azt fogja tenni.
2012. okt. 26. 23:27
 29/30 anonim ***** válasza:
utolsó, sajna ez igy igaz ahogy leírtad.
2012. okt. 27. 02:18
 30/30 A kérdező kommentje:
Én meg már azt hittem, hgoy én vagyok a beteg, amiért nem tartom normálisnak, amit itt művelnek..
2012. okt. 27. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!