Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira fáj, hogy senkinek sem kellek, hogy nincs kit szeretnem, aki viszont szeretne. HOgyan lehet kibírni ezt a fájdalmat? Valaki beszélgetne velem? 22/F
Hiába minden próbálkozásom, nincs senki, akit szerethetnék és aki viszont szeretne, még ismerkedésre sem kapok esélyt élőben többnyire, neten meg csak távkapcsolatokra lenne esély és amúgy is bizalmatlanok az emberek.
Mégis hol találhatnék akkor olyan lányt, aki engedné, hogy szeressen és aki viszont tudna szeretni egy érzelmes, romantikus, elmélkedős, kedves fiút?
Annyira fáj, hogy mindig látok párokat és akkor legszívesebben elsírnám magam ott helyben fiú létemre, egyszerűen annyira nehéz egyedül, mert már annyira tudnék szeretni, a sok magányos év alatt annyi szeretet gyűlt fel bennem, de nincs senki akit szerethetnék.
Valakivel beszélhetnék erről? Nagyon kínoz lelkileg a fájdalom. Miért nem szerethetek valakit már végre én is? :'(
Javaslom a fájdalomcsillapítót. Valami nagymellű, csúszós filmbevonatú fájdalomcsillapító kapszula formájában!
(ismerkedj idősebb csajokkal, könnyű őket felszedni, és tudnak is...)
szia!
Hmm...Valóban érdekes amiket írtál, én megtudlak érteni, én is hasonlóan érzek. Ha mindaz igaz amit leírtál, akkor különleges fiú lehetsz,mert kevés ilyen van mint te aki észreveszi hogy milyen fontos is szeretni és szeretve lenni és törödni a másikkal. Megjegyzem a mai világ sajnos nem kedvez túlságosan a számodra, sok a hamis, képmutató ember, tehát például ha jársz egy lánnyal az még nem biztos hogy azt jelenti igazán szeret.Lehet hogy jó vagy neki egy ideig, vagy csak érdekből van veled, vagy nincs más dolga. Nehéz megtalálni az igazit, már ha létezik ilyen. Ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írj!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!