Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisilés közben szúró fájdalmat érzek a méhemben szerintetek terhes vagyok?
-a menszim barnás pirosas színű lett pedig ilyen soha se fordult elő
- a pisilés kegyetlenül fáj
-és a menszim kevesebb mint álltalában
Elmész szépen orvoshoz.
Van rá okod, hogy terhes legyél?
Mi műveltél?
Ha szerencsés vagy csak terhesség.
De valószínűbb, hogy rák vagy ciszta.
Ha nem védekeztél, lehetsz terhes.
2 hét múlva veszel tesztet és kiderül.
Inkább azonnal menjen el nődokihoz, mert ha nem terhes hanem mondjuk rák ,akkor mire eljut nődokihoz, max. a koporsót rendelheti meg.
A mi családunk olyan, hogy minden második generáció nőgyógyászati bajokba hal bele. :/
Én nem játszanék ezzel.
Sztem inkább valami fertőzés állhat a háttérben. Én legalábbis még olyanról nem hallottam, hogy terhességtől fáj a pisilés. :/
A barnás-pirosas szín a vér mennyiségének csökkenésétől van, ugyanis mire kijut a hüvelyedből, megbarnul, ez önmagában nem jelent betegséget, a fájdalom viszont igen. Valszeg nem babát kaptál védekezés nélkül, hanem valamilyen fertőzést, úgyhogy orvoshoz kell menned.
Terhes én szerintem nem vagy. Igen,a vesekövességgel összefüggésben lehet.Nekem,mikor kiderült,hogy vesekövem van,szintén az alhasam fájt,nem a vesém,1 követ kipisáltam,utána véres volt a vizeletem és alvadt véres,azt hittem rá,hogy megjött...de nem,csak a kő miatt volt.
Szerintem menj el először a házi orvosodhoz,aztán nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!