Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira fáj, hogy senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira fáj, hogy senkinek sem kellek, hogy nincs kit szeretnem, aki viszont szeretne. HOgyan lehet kibírni ezt a fájdalmat? Valaki beszélgetne velem? 22/F

Figyelt kérdés

Hiába minden próbálkozásom, nincs senki, akit szerethetnék és aki viszont szeretne, még ismerkedésre sem kapok esélyt élőben többnyire, neten meg csak távkapcsolatokra lenne esély és amúgy is bizalmatlanok az emberek.

Mégis hol találhatnék akkor olyan lányt, aki engedné, hogy szeressen és aki viszont tudna szeretni egy érzelmes, romantikus, elmélkedős, kedves fiút?

Annyira fáj, hogy mindig látok párokat és akkor legszívesebben elsírnám magam ott helyben fiú létemre, egyszerűen annyira nehéz egyedül, mert már annyira tudnék szeretni, a sok magányos év alatt annyi szeretet gyűlt fel bennem, de nincs senki akit szerethetnék.

Valakivel beszélhetnék erről? Nagyon kínoz lelkileg a fájdalom. Miért nem szerethetek valakit már végre én is? :'(

2012. márc. 24. 01:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de én is így érzek......... Egyszerűn a külsőm miatt egy lányt sem találok, pedig vágyom már egy olyan lányra, akit szerethetek, illetve, aki viszont szeret.......... De gondolom ilyen is csak a mesében van......... Már kezdem feladni, mert a rettenetes külsőm miatt minden lány elutasít... 20/F
2017. márc. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!