Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a szexmániás?
Naponta 1x nem lenne rossz csinálni,de ahogy mostanában alakulnak a dolgok örülök ha hetente 2 van...
Amikor felhozom a barátnőmnek,vagy kezdeményezek vagy valami,mindig én vagyok a rossz,mert ő nem kívánja úgy,és semmi kedve "most" hozzá...
Ez lenne a normális,a mai csajok olyan kis aszexuálisok,hogy hihetetlen:,,jajjjj most neeeee,nincs keeeedvem,fáj a feeeejemm."
Hihetetlen könyörögni kell a dugásért.
Persze a pasi szemét ha félrekefél.
Lányok gondolkodni kellene,a szexen alapul minden kapcsolat,most jöhetnek a lepontozások,de akkor is így van.
Meg olyan kis prűdek vagytok,hogy elképesztő:Lenyelni,nem fújjjjjj,az undiiiii,büüüdösss.
Persze titeket nyaljunk szarrá,meg nyaljunk be medencéig,és belőletek is leves folyik,nem eperpuding.És mi mégis szeretjük csinálni meg az ízeteket is szeretjük.
Csak ezen nem gondolkodtok el sajnos.
Első válaszolónak: szerintem ez h.lyeség amiről te beszélsz. Attól hogy belőlünk, lányokból jön valami, az még nem olyan állagú, szagú, színű mint a tietek. Sztem a meleg, fehér, darabos, nyúlós izé nem a legvonzóbb ahhoz hogy lenyeljük!!! Sőt undorító is... pláne ha büdös??? XD
Amúgy meg ki mondta hogy kötelező minden nap szexelni? Nekem most voltak egyéb problémáim, a párom gond nélkül várt 3-4 hetet, nem jártatta a száját!!! Ha szüksége volt rám, segítettem neki!!! Nem tudom miért kell ilyen megcsömörlött szexmániásnak lenni??? Azért mert valaki csak hetente 2-3 alkalommal kíván titeket, már félre kell ....? Szánalmas!!!! Ezért tart itt az emberiség, ahol, mert a másikat nem becsülitek meg! Nem szerelemről szólnak a kapcsolatok, hanem szexről. Ennyi erővel keressetek egy k..vát! :)
21/L (másfél éve boldog párkapcsolatban lévő lány)
ja és nem a párom igénytelen, vagy akármi, mert hetente csak 2-3 alkalommal van.. tudjátok mikor az ember dolgozni jár, a másik suliba, este hullafáradtan érnek haza, nem feltétlen a szex az ami először az ember eszébe jut. lehet a kapcsolat elején az első 3 hónapba még elmegy a napi 1, de utána már nagyon erős túlzás!!
ideje lenne kicsit észbe kapni és nem mindig a farkatokkal gondolkodni! szeressétek is a másikat, ne csak meghúzni akarjátok... látszik hogy aki így gondolkodik, még most "érő" 16 éves fiú...
nem én is... :P :P :P
és az első hozzászóló nagy igazságot írt le, de én nem tartozom, bele vannak kivételek.. :)
Látom kifogás van.
Meg önzőség.
Ja,hogy mi viseljük el ami belőletek folyik,de ti meg undorodtok a spermától.Félre értés ne essék,nem kényszerítem a lányt én se hanem szinte könyörög érte,hogy a szájába,na tudjátok ez a gesztus meg nagyon jó érzés,de hát ezt megérteni,csak mi viseljünk el mindent mi.Isten mentesen meg ilyen nőtől.
Félre ne értsétek én imádom a punci izét meg a punciszagát.
Csak mondom,ti meg undorodtok ami a párodnak örömet szerez,ilyen önző pics_kat.
Képzeld én is dolgozom,plusz bizniszelek,jah meg egyetem is és nem hülye bölcsész vagyok vizsgelőttátnézem kapok 3-t,jah meg ott az edzés.És akármilyen fáradt is vagyok mindig van kedvem egy kis hancurozásra,mert tudok élni szemben sok emberrel,ha valaki én le vagyok terhelve mégse rinyálok,jajj dolgozni kell.Hát igen.
Szex mélyíti el a kapcsolatot,ezt fogjátok már fel.
nyílván a pasik másképp működnek, mint a csajok. a pasiknak akkor is van energiájuk szexre, mikor hullafáradtak, csak két rántás a farkatokon és már áll is... a lányoknak azért ez másképp működik, többnyire. ezt kéne felfogni. nekünk nem elég két rántás a puncin, be is kéne nedvesednie, meg ilyenek...az nem egy pillanat.
és igen, ha fáradtak vagyunk, akkor nincs kedvünk ehhez. ezt mikor fogjátok végre felfogni???? nem tudom amúgy, ti fiúk, mit szólnátok ha belőlünk is fehér trutymák jönne..? milyen nagy örömmel nyelnétek le? és azt ki mondta hogy a lányokat kötelező "kinyalni medencéig"? senki...
egy kapcsolatban attól lesz jó a szex, ha mindketten akarjátok. nem kell erőltetni semmit. ha hőbörögtök, attól sem lesz jobb. fura, de nálunk ha beszélgetünk, vagy simogat a párom, ad pár forró csókot, egyből több kedvem lesz hozzá... és nem hisztériázik, mint egy kisgyerek hogy már megint miért nincs kedvem hozzá??? milyen szemét egy nő vagyok!!!
tegnap például egy társasjátékot vettünk elő, biztos ismeritek.. érzékek kertje. irtó jó estém volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!