Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a szexmániás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a szexmániás?

Figyelt kérdés

Naponta 1x nem lenne rossz csinálni,de ahogy mostanában alakulnak a dolgok örülök ha hetente 2 van...

Amikor felhozom a barátnőmnek,vagy kezdeményezek vagy valami,mindig én vagyok a rossz,mert ő nem kívánja úgy,és semmi kedve "most" hozzá...

2011. nov. 25. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem egymást kell hibáztatni, hanem olyan partnert keresni, aki ugyanazt és ugyanannyiszor akarja, mint te. Van olyan lány ismerősöm, akinek az egekig ér a libidója, és olyan pasi ismerősöm is, aki simán elvan a heti1 szeretkezéssel is, mert nem kíván többet. A férfiak és nők a legtöbb esetben tényleg máshogy működnek. Egy stresszes vagy fáradt férfi a szex-szel simán jobban levezeti a feszültségét, és a fáradsága is 'javul' utána. Ellenben egy nőnek fáradtan sokkal jobban esik egy kis gyengédség, simogatás, csókok, mint egy kamatyolás. Ha 2 ember szereti egymást, tolerálják EGYMÁS igényeit. Szóval, ha a csajnak nincs kedve, de a pasinak van, akkor ezt a férfi tolerálja azzal, hogy nem csak elfogadja, de nem is duzzog utána, cserébe ezért a nő kényeztesse egyéb módon a párját, vagy másnap lepje meg egy 'plusz' menettel. Ha gond van ilyen téren, meg kell beszélni, és ha tényleg annyira nem passzolnak az igények, akkor meg nincs értelme húzni egymás idegeit... ennyi.
2011. nov. 25. 09:59
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nő létemre az első válaszolóval fogok egyetérteni. Ha egy kapcsolatban nincs szex, akkor az már kb csak barátság. Nem? Mert ezzel több a párkapcsolat a barátságnál.

Na, a kérdésre a válasz: mi 4 évi együttélés után is a heti 5-6 körül voltunk, mert jólesett, mert szeretjük egymást. És nem valami helyett szeretkeztünk, hanem a napi dolgok mellett. A szexen kívül sok a közös bennünk, én azt mondom, nekem ő az igazi.

Most épp babát várok, de nekem most is elmenne a napi 1. Ő nem meri ilyen gyakran (bár mondtam neki, hogy ha kétnaponta nem árt, naponta sem ártana), így kétnaponta bújunk össze. Persze, finomabban, na meg egyes pózokat ilyenkor nehezebb kivitelezni, és ez nehézségeket okoz, de össze lehet hozni.

Hogy a baba születése után hogy lesz, nem tudom. Én semmi szín alatt nem szeretném, ha megszűnne a szexuális életünk.

2011. nov. 25. 10:05
 13/22 anonim ***** válasza:
amúgy 3. válaszoló, hogyan indokolnád meg, hogy a napi 1 túlzás? valami normális alátámasztás kéne. Na meg mi a normálisabb ütem?
2011. nov. 25. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Na igen a nők hajlamosak valamiféle ajándékként kezelni a szexet. Örüljünk hogy kegyesek adni belőle alapon.

34 ffi

2011. nov. 25. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne általánosítsatok!! Baromi idegesítő, főleg, hogy én abban a szituban vagyok mint a kérdező, csak fordított helyzetben!

Én vagyok a durcázó, mert régebben nem volt ilyen "inaktivitás". Az oké, hogy most többet dolgozik(nem sokkal), de én is, meló mellett suliba járok, mégis, ha hulla fáradt vagyok, és már mozdulni alig bírok, én akkor is kívánom őt, és akarom. Az is Oké, hogy valóban nem kell állandóan együtt lenni, és előfordul hogy az ember tényleg olyan elviselhetetlenül fáradt. De hogy állandóan... és hát azért nem vagyunk 20éve házasok hogy ez indokolt legyen! Na meg akkor jön az, hogy a "fáradt vagyok" és a "fáj ez+az", az valójában mit jelenthet és mi ennek az oka?! Ugye nő vagyok, már indul is a kombinálás... Ha kérdezem azt mondja semmi, tényleg ez+az. Ha meg így állunk hozzá, én hogy segítsek vagy javítsak ha képtelen elmondani hogy mi a problem? Bármivel próbálkozom csak ideig-óráig javul a helyzet. Viszont mikor öltözködöm, vagy meglátja a melleimet ugyanúgy kocsányon lóg a szeme mint az elején, képes úgy bámulni mint aki még nem látott meztelen nőt. Ha Hozzáérek 12 óra van pillanatokon belül.

Akkor mért nem mászik rám?! Én nem tudom elképzelni hogy egy férfi (fiatal és tökéletesen potens!) napokig képes álló pénisszel egy nő (vagy A NŐ; ahogy mondja) mellett feküdni, és nem csinálni semmit, csupán a fáradtságtól.

Na ezt értse meg valaki....

2011. nov. 25. 11:10
 16/22 anonim ***** válasza:

sztem a te eseted elég egyedi.... :S :D

ha nem beszélitek meg hogy mi a probléma, akkor akár dugába dőlhet minden! tessék leülni és megbeszélni.

2011. nov. 25. 11:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha ez most nekem szólt, én próbálom:S És nem rárontok, hanem kedvesen igyelmesen leülök vele, nem is egyszer. De mint írtam, így nem tudok sem változtatni sem javítani, ha azt mondja, hogy semmi baj:( És Elvileg mindent meg tudunk beszélni, pont azért vagyunk együtt, mert olyan összehangon vagyunk meg sok olyan dolog van amit, amit együtt a legjobb kibeszélni meg minden.

És ezt nem csak én érzem így, most az ő szavait is idéztem. Nincs olyan téma amit ne tudnánk megbeszélni, ezért sem értem ezt a szitut..:/

2011. nov. 25. 12:01
 18/22 anonim ***** válasza:
lassan egy éve vagyunk együtt, és minden nap szexelünk, akár naponta kétszer is. 20/l 32/f
2011. nov. 25. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Most akkor ez gáz? :D Nekünk ennyi kell.
2011. nov. 25. 12:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza!
2011. nov. 25. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!