Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üvegezésnél mi a normális reakció? (lehet rossz kérdés, bocsi)
Pl. ha meg kell csókolnod valakit, vagy szájra/nyakra puszi, vagy akármi, akkor mi a normális reakció, mindkét félről? Ha mondjuk bírod a másikat, és akkor is ha nem vagytok olyan jóban...?
Tizennégy évesek vagyunk, tudom, hogy még korai(egyesek szerint), de ez van. Korán érünk. :"D
Köszönöm előre is a válaszokat. :)
"Nem iszunk alkoholt, legalábbis én nem szoktam, nem cigizek, nem drogoztam még soha(nem is akarok), szűz vagyok, és az is akarok maradni még pár évig."
Már elnézést a kifejezésért, de azért odaba.sz, amikor ezt egy 14 éves KISLÁNYnak ki kell emelni.
Most hivatalisan is menő csajszi lettél, megfogta a melled egy helyes fiú dobpergést kérek!
Szánalmasak vagytok szerintem. Nevetséges hogy nálatok ez számít nagy élménynek meg szórakozásnak. Ennyi idiótát egy helyen... Légyszives ne szaporodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!