Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üvegezésnél mi a normális reakció? (lehet rossz kérdés, bocsi)
Pl. ha meg kell csókolnod valakit, vagy szájra/nyakra puszi, vagy akármi, akkor mi a normális reakció, mindkét félről? Ha mondjuk bírod a másikat, és akkor is ha nem vagytok olyan jóban...?
Tizennégy évesek vagyunk, tudom, hogy még korai(egyesek szerint), de ez van. Korán érünk. :"D
Köszönöm előre is a válaszokat. :)
meg arcra/nyakra puszi...
"nyilvánosság" előtt volt az egész, szóval tovább nem mentünk el.. :D
pedig smárolás is lett volna, de az ofő többször ránk szólt, hogy fejezzük be ezt a "csúnya játékot".xd
Megtennéd, hogy nem meséled tovább? Mert itt többen heveny sírógörcsben törünk ki és a hétvégét magzatpózban fetrengve töltjük a sarokban. Néhány srác azért, mert 10 évvel idősebb nálatok, de még sosem fogott női mellet, én meg azért, mert a húgom 2 évvel öregebb nálad, és belegondolni sem merek, mit csinálhat.
Úgyhogy most megyek a sarokba inkább. [link]
* deficit
(bocsánat, nem bírtam; minden egyébben maximálisan egyetértek)
Oookééé... :D
Nem iszunk alkoholt, legalábbis én nem szoktam, nem cigizek, nem drogoztam még soha(nem is akarok), szűz vagyok, és az is akarok maradni még pár évig. :D Mi csak egy kicsit szórakoztunk, és kíváncsi voltam, hogy ilyenkor általában mit szoktak reagálni...
De azért köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!