Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú és lány közötti barátság? 15/l
Figyelt kérdés
Hol tudnék fiú barátot találni?Szerintem néha többet ér egy jó fiú barát,mint egy lány.Ti ,hogy vagytok ezzel?:D2013. máj. 16. 20:22
21/23 anonim válasza:
De faszom... ne pontozzatok, hanem mondjátok meg, hogy mi a baj! :D
22/23 anonim válasza:
#21 az a baj, hogy hülyeséget beszélsz (mert nem csak az általad leírt emberek közötti (fiú és lány közötti) barátság létezik..)
23/23 anonim válasza:
Így van, egyetértek és én sem írtam azt, hogy "csak", így nem is hülyeség! Tehát az indoklásod rossz!
"Leszbi lány és bu.zi fiú között biztosan létezhet..."
Igaz amit mondtam? Szerintem teljes mértékben... mivel vonzalom nem alakulhat ki, maximum barátság! Ezért köztük biztosan lehet, de ez még NEM ZÁRJA KI, hogy hetero fiú-hetero lány között ne lehetne! Te beszélsz hülyeséget! :P
Ezért nem értem azokat, akik lepontoztak! Szövegértés 1-es nekik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!