Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik fiú és lány közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú és lány közötti barátság? 15/l

Figyelt kérdés
Hol tudnék fiú barátot találni?Szerintem néha többet ér egy jó fiú barát,mint egy lány.Ti ,hogy vagytok ezzel?:D

2013. máj. 16. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem nem jött be.
2013. máj. 16. 20:31
 12/23 A kérdező kommentje:
am. szerintem is létezik!:)
2013. máj. 16. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
lehetséges de nem jellemző... azok a csajok akiket a barátomnak mondok(2) mind megdugnám...
2013. máj. 16. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
megdugnád, de nem dugod! :D
2013. máj. 16. 20:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen, létezik, nekem részem van benne.
2013. máj. 16. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen létezik, nekem is van sok lánybarátom, akik tényleg csak barátok. Az, hogy a legtöbbjüket rongyosra dugnám, az egy dolog.
2013. máj. 16. 22:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Leszbi lány és bu.zi fiú között biztosan létezhet...
2013. máj. 17. 01:20
 18/23 anonim válasza:

létezik, csak az egyik félnek nagyon fáj... a legjobb barátom fiú, azt mondta, hogy én lennék az utolsó, akitől tesóságnál többet akarna, a huga vagyok szinte... aha. csak én mindig meg akarok neki felelni, vele akarok lenni, energialöketet kapok, ha vele vagyok... de ő nem érez így.

fordított esetben is megtörtént már, amikor a fiú, aki mindent tudott rólam, az összes bajomat vele beszélhettem meg, és fordítva, hirtelen a fejemhez vágta, hogy szeret. én nem kaptam levegőt, elsírtam magam, mert tudtam, milyen érzés, de ha nem érzek viszont, nem lehet semmi...

és igen, mégis lehet. majdnem minden barátom fiú, de mindegyikkel volt egy időszak, hogy egyikünk többet érzett, és nem túl kellemes, de túléltük. nem tudom, mi lenne velem nélkülük:)

2013. máj. 17. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Én most miért vagyok 0%-os? Mi a rossz abban, amit írtam??
2013. máj. 17. 13:31
 20/23 Sárkány Veronika (Sz válasza:
Természetesen létezik ilyen barátság,csak az egyik fél mindig szomorú. Nekem is van egy fiúbarátom (több is, de most csak őt említem meg), de már két éve szerelmes vagyok belé (4 éve ismerjük egymást),de ő nem mutat irántam érzelmeket.Ez amolyan félbarátság.
2013. máj. 17. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!