Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? Képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Képtelen vagyok kimutatni.21/f

Figyelt kérdés
mert az a bajom, hogy egyszerűen képtelen vagyok ezt hihetően kimutatni. és újabban csak szolidabban próbálkozom, de nem jön semmi sem össze. úgy érzem , mintha nem értené egy lány sem , hogy mit akarok közölni. meg elég gátlásos is vagyok, és félek a visszautasítástól, mert az eléggé rossz. lányok észre sem vesznek. nem értem, nálam 10szer rondább srácok képesek a becsajozásra, de én miért nem? ez olyan tré érzés :( és elnézem a sok megcsalt lányt, hogy hogy szenvednek, és nem értem, hogy képes valaki ilyen mocskosságra :( ez normális? én biztos képtelen lennék megcsalni bárkit is. én beérném azzal, hogy van valakim. és ennyi vagyok, észre sem vesznek. meg olyan az egész, újabban, mintha eltűntek volna a csajok az életemből, és már az utcán sem látok annyi lányt. lehet valaki elátkozott? nem értem, annyira szorongat a magány, hogy úgy érzem, hogy nálam magányosabb illetve társtalanabb lény nincs is. még csak nem is csókolóztam soha, mert attól félek, hogy megbántanám vele azt a lányt, akit meg akarok csókolni. annyira gáznak érzem magam. nem érzem magam bűn rondának sem. csak valahogy képtelen vagyok a csajokkal dumálni, vagy valami, mindig feszült vagyok akkor, és ez nem tom miért van. szívszaggató ez a magány, de mit tehetnék? van erre megoldás? segítsen valaki könyörgöm, mert nemtom. félek nem vagyok normális
2009. okt. 2. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen amacsos elnevezésseligazad van... én teljesenmásképp értelmezem azt az elnevezést.

Viszontengem nem kosaraztak ki lányok. Nem udvaroltam nekik mivel akik tetszettek alig láttam hetente avagy havonta 1-szer. Volt egypár forditva de kevés.

Csak sok szép lány nem tetsziknekem..és aki tetszik az nem jön be, és aki bejön abba nem vagyok szerelmes.

Amm..igen lehetneki nem ezt kéne tanácsolni. Szerintem ő probálkozhat, ha neki kell lány. Elvégre ez az ő gondja Szeirntem akkor ugyanaz amit te irtál csak picit félreérthető számomra.

Annyi volt a gondom, hogy nem kell minden lánynak udvaroljon, csak kik bejönnek. Sokan vannak úgy hogy már cskamegszokásból teszik mert hát ő islány és nem számit a többi ha szereti vagy sem..

Ezek voltak a gondok nálam amiért irtam azokat.

2009. okt. 2. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
nem hogy neki de te inkább senkinek ne tanácsolj ilyen szöveggel. azér mer te egy barlangban akrsz élni a pöccsödet szorongatva még másnak lehet igénye a normális társas kapcsolatra ahogy minden embernek van is akinek nicns azzal valami pszihés gondja.
2009. okt. 2. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Nna álljon meg a menet!!!

Előszöris nem barlangban szeretek élni

Másodszor nem a pö csömmel élek.

Es legvégül de nem utolsó sorban ...nagyon nyugott vagyok és laza és nincs pszihés bajom sehol sem.

Nem mondtam azt se hogy nem akarok lánnyal lenni. ha majd lesz egy lány akiről azthiszem, hog érdemes érte menni akkor értemegyek...de nem megyek udvarolgatni csak úgy a nagyvilágba és asse tudom kinek udvarolok mert nem ismerem. Szex a lényeg nálad is mi? Hát élj vele akkor.

Amúgy ha észreveszed azok lesznek könnyebben betegek idegileg, meg azoknak alakul ki a psizhés bajuk ..akik nagyon rossz kapcsolatban élnek!

2009. okt. 2. 23:19
 14/19 A kérdező kommentje:
jézusom! :S
2009. okt. 3. 10:05
 15/19 A kérdező kommentje:

átgondoltam a problémámat. szeretnék barátnőt. efelől kétség-sem férhet. voltam már úgy lánnyal, hogy tökéletesen megértettük egymást, de mivel haverommal járt, nem volt mit tenni.nem akarom más barátnőjét "elszedni". de a letöbb lánynak van barátja. de arra is gondoltam, hogy sikertelenségem oka talán az, hogy nem látom a felém érkező jeleket a lányoktól. (ha egyáltalán volt ilyen) dolgoztam egy ideig egy bulis helyen, gondoltam, hogy ott csak összejön valami, de az odajáró vendégkőr nagy része hogy is fogalmazzak finoman "ribanc+"volt. szóval akik minden buliban ott voltak és minden buli után mással ment el. erre én nem vágytam, hogy csak egy-éjszakás kaland legyen. meg ha kitűnt egy két olyan lány a tömegből, aki valamivel eltért ettől az átlagtól, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. szóval táncolni nem tudok, és táncolni nem kérhettem fel, mert tudom, hogy szórakoztató látvány lettem volta falábaimmal XD. meg most hogyan szólíthattam volna meg? mit mondtam volna először, és egyszerűen totál tanácstalannak éreztem magam. az is eléggé letört, hogy általában mindig elutasítottak, a középsuliban is, akárhogy, akárkivel próbáltam meg összejönni. volt egy lány, aki a nyáron bejött nekem, meg állítólag én is neki, de egyszerűen nem is tudtam vele kettesben lenni sehogy, mert vagy haverjai is ott voltak, vagy el kellett neki mennie. és benyögi, hogy én csak haver vagyok. úgy meg valahogy nehezen tudok kibontakozni, hogy körülvesznek az emberek, és mintha minden fűl rám tapadt volna. lehet paranoiás vagyok, vagy nem tudom. próbáltam nagyobb önbizalmat gerjeszteni magamban, de hogyan legyen önbizalmam ezen a téren, ha semmi pozitív sikerélmény sem ért? az kicsit letöri a kedvemet. haverom ugyanígy van , mint én. és arról beszélgettünk néhány héttel ezelőtt, hogy miért nem tudunk összeszedni senkit sem. de nem jöttünk rá. szóval gondoltam felteszem ezt a kérdést, hátha segít rávilágítani a hibáimra. nem kell félreérteni, mert például buliba is eljártam, és arra jutottam, hogy minden ember gátlását oldja az alkohol, de az enyémet valahogy nem akarta, csak akkor, amikor már se kép se hang és csúnya látvány vagyok. egy full részeggel meg hány csaj akar ismerkedni? egy másik haverom füvezik, ő mondta, hogy betépve ( egy spangli hatása) könnyű csajozni, mert könnyeben ráérez az ember, ami tök jó, meg igaz is, csak ahhoz jobb, ha a lány is tép, úgy könnyebb ráhangolódni, de van róla fogalmatok milyen nehéz rávenni egy csajt arra, hogy szívjunk kis füvet? de mindegy , beszívva sem tok felszedni senkit.

Próbáltam, hogy neten utána járjak, a jó csajozós tippeknek, ami mind szép és jó, meg van benne logika emeletileg, de nekem valahogy soha nem volt egyszerű átültetni a gyakorlatban, és persze nem 100 %ban működnek a tippek is. full szűz vagyok 21 évesen, és ez kicsit lehangoló, főleg az, amikor látom a sok kis csicska 15-16 éves srácokat egy lánnyal kézen fogva sétálva az utcán. neki sikerült, nekem miért nem tud? 2 hónapja munkanélküli vagyok sajnos és a pénzem is kifogyott. most mégis hova tudnék elmenni ismerkedni lányokkal? marad az internet? az is jó lenne még, de mivel a tesóm nem hagy sok időt nekem gép előtt, így ezt a lehetőséget is benéztem. :(

ESKÜSZÖM ÚGY ÉRZEM, MINTHA EGY ÁTOKKAL SÚJTOTTAK VOLNA.

pedig annyira szeretném már átérezni a viszonzott szerelmet , legalább egy rövidebb időre , hogy önbizalmat nyerjek. nem jó ez így. bár az is meglehet, hogy annyira ronda vagyok, hogy senkinek sincs hozzám gusztusa, de akkor nem értem én miért nem látom magamat rondábbnak az átlagembernél a tükörben. osszátok meg a véleményeteket velem, had okuljak belőle.

2009. okt. 3. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Annyi az egész hogy minél több csajt szólíts le, ne kudarcként fogd fel ha a csaj azt mondja hogy, "bocsi de nem", hanem tapasztalatként.Addig kell próbálkoznod amíg össze nem jön egy csajjal, 100% hogy egyel össze fog jönni.A lényeg hogy nem szabad feladni hanem próbálkozni újra és újra és újra amíg nem sikerül meghódítanod egy női lelket.:)

Hajrá!

19f

2009. okt. 3. 22:21
 17/19 A kérdező kommentje:
kösz!, asszem segítettek a válaszok. utolsó megfogadom a tanácsod. :D
2009. okt. 4. 09:05
 18/19 anonim ***** válasza:

pedig a netes ismerkedés jó tapasztalat lehet. és sztem kezdetben azse baj ha ribancokkal jössz össze mer tapasztalat az is és ha majd jön egy olyan lány aki rendes meg szép meg jó majd nem fogsz gondolkozni mit mondj neki.

és ne azt mond a csajnak hogy szűz vagy hanem kamuzz neki és amjd egy idő után nem kell mivel amúgyis volt bnőd:) attól még lehetsz erkölcsös ezen ne akadj fel más téren lehetsz ugyanaz az ember.

2009. okt. 5. 09:02
 19/19 anonim ***** válasza:
23:19 van címed ?
2009. okt. 8. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!