Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? Képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Képtelen vagyok kimutatni.21/f

Figyelt kérdés
mert az a bajom, hogy egyszerűen képtelen vagyok ezt hihetően kimutatni. és újabban csak szolidabban próbálkozom, de nem jön semmi sem össze. úgy érzem , mintha nem értené egy lány sem , hogy mit akarok közölni. meg elég gátlásos is vagyok, és félek a visszautasítástól, mert az eléggé rossz. lányok észre sem vesznek. nem értem, nálam 10szer rondább srácok képesek a becsajozásra, de én miért nem? ez olyan tré érzés :( és elnézem a sok megcsalt lányt, hogy hogy szenvednek, és nem értem, hogy képes valaki ilyen mocskosságra :( ez normális? én biztos képtelen lennék megcsalni bárkit is. én beérném azzal, hogy van valakim. és ennyi vagyok, észre sem vesznek. meg olyan az egész, újabban, mintha eltűntek volna a csajok az életemből, és már az utcán sem látok annyi lányt. lehet valaki elátkozott? nem értem, annyira szorongat a magány, hogy úgy érzem, hogy nálam magányosabb illetve társtalanabb lény nincs is. még csak nem is csókolóztam soha, mert attól félek, hogy megbántanám vele azt a lányt, akit meg akarok csókolni. annyira gáznak érzem magam. nem érzem magam bűn rondának sem. csak valahogy képtelen vagyok a csajokkal dumálni, vagy valami, mindig feszült vagyok akkor, és ez nem tom miért van. szívszaggató ez a magány, de mit tehetnék? van erre megoldás? segítsen valaki könyörgöm, mert nemtom. félek nem vagyok normális
2009. okt. 2. 09:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el amit leírtál és rájössz mi a baj. A lányok pontosan látják hogy milyen vagy és érzik rajtad a feszengést, továbbá bár elég pörgős világban élünk, azért még mindig neked illene kezdeményezni. Sajnos ez a problémád nem fog magátol elmúlni, neked kell változnod. Túl kell tenned magad a parán. Azt meg nehéz megtanítani hogy mit kell mondani egy lánynak, neked kell rájönni. Mindenkinél más és más. Ha nagy dumagép lennél akkor is eshetsz pofára, ezt be kell nyelni...nem a világ vége, van más nő épp elég.
2009. okt. 2. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Hidde el nem a világ vége ha azt mondják no. Ilyen mindenkivel előfordul. Valószínűleg az a te bajod, hogy túl misztifikálod a lányokat és számodra elérhetetlennek tűnnek. Hidd el bennük is van para ismerkedéskor. Ha tetszik egy lány próbáld meg kideríteni az érdeklődési körét és "készülj" fel abból hogy legyen miről beszélni. A leszólítás sem olyan vérmes dolog, azért azt látni ha egy lány hajlandó lenne veled szóba állni. Látni a szemén és a gesztusain.
2009. okt. 2. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:

nézd meg a 40 éves szüzet lehet belőle tanulni ezt komolyan mondom.

az a bajod hogy túlságosan rágerjedsz erre a témára. nem kell ennyit parázni ezen. ne érd be azzal hogy legyen valakid. ha egy lány azt látja hogy magabiztos vagy az már fél siker de ha ezt látja hogy egy kis pöts vagy aki a magány miatt keres barátnőt menekülni fog.

szóval játszd meg magad add a macsót legyen önbizalmad és ennyi.

2009. okt. 2. 09:49
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

Huhh...ez szinte olyan mintha én irtam volna le ezt a kérdést. Kevés lányt látok, nem vagyok társa lény sem meg minden minden pont ugyanaz...

A külömbség az, hogy én 24 éves fiú vagyok és a mésik, hogy nem vagyok annyira félénk. És, hogy nekem ez jól van igy...

Nekem mindig csak a bajom gyűlt meg ha érzel valamit egy lányban..igy akkro gondoltam ez nem nekem való viszont vidáman élek és találtam elfoglaltságot ami leköti a figyelmem.:D

Néha azt is érzem, hogy a lányok picit hogy is mondjam...picit érthetetlenek, hogy fogalmazzak finoman.

Én csak azt ,mondom magamban, hogy lányok csak bajnak valóak és akkro nekem egy lány se kell igy:D

Csak lehet, hogy te mégis akarsz velük lenni de akkor ne görcsölj...legyen jó humorod és ellentétben amit m,onodtt az előző NE JÁTSZD MEG A MACSÓT!!!!

Add önmagad meg változtass picit magadon...

Ha másnak adod magad mitn amilyen vagy akkro csalódott lesz a lány, mert idő múlva kiismer. Ezért add önmagad és ha elfogad nem csalódik :D

2009. okt. 2. 10:06
 5/19 anonim ***** válasza:

az előzőnek: pont te osztasz tanácsot aki beismeri hogy ugyanúgy van mint a kérdező?

ha magát adja valaki az lehet jó de jelen esetben ez tuti hogy bukás. mint mondtam a lányoknak nem egy érzelgős félénk kisfiú kell hanem férfi.

2009. okt. 2. 10:16
 6/19 anonim ***** válasza:

10:06-nak

Ajjaj! A kérdezőt legalább megértem mert van benne akarat, de téged sehogy sem. Mi az hogy nem érdekelnek a lányok és így jól elvagy?! Megmagyaráztad magadnak hogy boldog vagy mert találtál magadnak elfoglaltságot. Csakhogy egy lány nem "elfoglaltság", hanem társ aki lehet szép, csinos, aranyos, okos, mosolygós és akár házisárkány is. De mindenképpen szeretnivaló, nem bélyeg gyűjtemény! Neked lehet az való, de a hasonló cipőben járó és tenni is akaró e,berkének nem hiszem hogy neked kéne osztani a nem létező tapasztalataidat. Nem kell Őt visszarántani, igenis legyen macsósabb és változtasson magán, különben ott fog tartani ahol Te.

(A legelső válaszoló is Én voltam)

2009. okt. 2. 10:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Előző, nem értertted meg amit mondani akartam ott. De mindegy.

Érdekes, hogy azt mondod, hogy tapasztalatlan vagyok holott nem is simered a múltamat, nemhogy negem ismerj...

A lényeg az, hogy inkább éld az életed minthogy szenvedj a csajok miatt egy életen át.

Jól megy egy ideig aztán jön a probléma veszekedés szakitás...

Nézz körül a világban...nekem elég egy kéz, hogy megszámoljam azt, hogy kinek nincsilyen.

Sőt válások meg minden kudarc.

Elszivják az energiád (tisztelet a kivételnek) és aztán ottmaradsz a depresszios állapotban nagyon hosszú ideig.

Elég csak ezekre gondoljak és máris azt mondom, hogy a "uhh mi a francért is vannak ilyenek". És máris azt mondom, hogy "kösz ebből a kiváltságből nem kérek."

És valljuk be...a mai világban már egyre több ilyen van.

Most belegondolok, hogy 100 év múlva mi fog lenni...

És azt is akartam mondani, hogy nagyonnagyonnehéz találni egy olyan láynat akivel nem fogsz szenvedni..vagy ha igen akkro nagyonkeveset. Annyira nehéz, hogy már szinte lehetetlen és hozzá meg nagy szerencséd is kell, hogy legyen.

És azért kétlem, hogy már ha huszonévesekről beszélünk...akkro a huszonéves csajok is bedőlnek a macsós srácokban.

Attól egy férfi lehet talpraesett és erős férfi meg lehet tartása, ha nem macsós.

Amacsós nálam egyserűen csak azt jelenti, hogy teszi az eszét holott agyilag üres és megjátsza, hogy "na bazzee most ki vagyok ééén!"

Szerintetek soklánynak ez bejönne?

Szerintem nem nagyon..csak inkább a 14-18 éves lányoknak és azoknál is csak akik hasonló értelmi szinttel rendelkeznek.

2009. okt. 2. 10:46
 8/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Ha sok csaj nem jön be nekem akkro most miért akarjak én vele járni egyáltalán? Én ezt nem értem...hogy legyek vele?

áhh mindegy...

Kérdező, ha egy normális választ akarsz kapni, kérdező akkor azt nem itt kell megirni.

Inkább javasolom, hogy menj a www.spielhozni.hu oldalra, klikkelj oda a "levél a szerzőnek". Ott ird meg szépen a problémád ezzel kapcoslatosan, és ott majd egy idő múlva 100%-ban kielégítő és hasznos választ kapsz szerintem. Én is azt tettem mert volt egy olyan személy aki "nem hagyott békén" mint amilyen az előző emebrekakikengem kioktatniakartak. Amiután megkaptam a mailt, akkor azt mndta hogy többé ebbe nem szól bele, mert számára nagyon meglepő választ adott. De én tudtam, hogy azt fogomkapni.

Nálad más a helyzet, mert szerintem te akarsz lányt igy akkor lehet, hogy picit másabb választ kapsz.

2009. okt. 2. 11:03
 9/19 anonim ***** válasza:

10:46

A macsós alatt nem a szolárbarna bőrt és a hátrazslézett hajat értjük szerintem a legtöbben, hanem egy magabiztos megjelenést. Ebben kb egyetértünk csak a fogalom értelmezésében van némi eltérés. Az viszont nagyon nem jó, ha egy hozzád hasonlóan társas kapcsolatot létrehozni képtelen srácnak ezeket a tanácsokat adod. Miért kéne neki hasonlóan cselekednie? Miért törvényszerű az irtózatos szenvedés? Az élet Önmagában is az. A szenvedés mellet egy normális kapcsolatban inkább az öröm több. És mi van akkor ha valaki gyereket szeretne? Akkor az elveid szerint ez a világ pusztulásra van ítélve. Bár nem ismerlek de a leírtak szerint igen kevés sikerélményed lehetett a lányoknál, könynen kikosarazhattak. Rossz emberekkel hozott össze a sors, vagy csak nem érted hogy ma még huszonévesen is fiatalok vagyunk és nem elvárás az hogy 20 évesen megállapodj valaki mellett. 28 évesen van pár ismerősöm aki igeni boldog és tartós kapcsolatban él. Amegcsalásra nincs garancia, persze aki ettől akar rettegni élete végéig az meg is érdemli.

2009. okt. 2. 11:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem bánnám ha a kérdező is bekapcsolódna a vitába, talán több kiderülne róla is és esetleg még segíteni is lehtne neki.
2009. okt. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!