Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez brutális szépséghibának számít? (19/f)
Figyelt kérdés
Gyakran ki van száradva az orrom mind2 oldalt, kenegetem mindenféle lónyállal de akk is..........
Enyhén piros szokott lenni és néha mintha hámlana, de ha lekaparom akk csak az a pirosság marad ott.
2013. máj. 16. 11:13
1/14 anonim válasza:
nem, de látta már bőrgyógyász? csak mert nekem is iylen de van rá egy végy köteles krém ami helyre hozza. Mindneképp menj el bőrgyógyászhoz mert valószinüleg van rá segítsége és akkor máris nem lesz bele gondod.
2/14 anonim válasza:
pont lesz.rnám. most allergiaszezon van, amúgy is sok ilyet látni.
én inkább azon aggódnék, hogy miért van ez? sokat fújsz orrot és kirepedezik, vagy mi?
3/14 A kérdező kommentje:
2, Nem. Én konkrétan semmire nem vagyok allergiás, de orrfújás miatt amúgy sem lehetne mert nem csak akk olyan ha náthás vagyok....
2013. máj. 16. 11:18
4/14 anonim válasza:
hát nem tudom... lehet hogy gomba, az szokott ilyen vöröses kirepedezett lenni. akárhogy is, irány a doki, aki megmondja hogy mi bajod, és ad rá gyógyszert.
5/14 anonim válasza:
Nem vagyok csaj szóval csak az a tuti, hogyha az orrod nagy az általában nagy baj.
6/14 Csonti95 xD válasza:
11:20 :DDDDDDDDDDDD
Nem gomba, nehogy beparázz :D
Ki van száradva, naés??! a csajok úgyse azt fogják nézni.
Csak ott ne legyen száraz mert úgy nem valami kellemes :D
7/14 Csonti95 xD válasza:
Kenegesd testápolóval és csókolom :D
8/14 anonim válasza:
Szerintem seborrheás bőrgyulladás. Én is ezzel szenvedek :(
Egyébként ezt is gomba okozza, de nem fertőző, csak nagyon nehéz kezelni.
9/14 Csonti95 xD válasza:
Örülj hogy csak az orrod ilyen, haver :D
10/14 anonim válasza:
Neogranormont próbáld ki, egyébként ilyen miatt nem szokott senki sem egyedül maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!