Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy a tesóm gyilkosság miatt börtönben ült és most magunkhoz akarom fogadni? Elég brutális gyilkosságot követett el de az utcára mégsem tehetem. Mit tegyek?
Erről joga van tudni. És nem egyedül neked kéne eldöntened, hanem neki is hagyni kéne beleszólási jogot.
Ha az én párom tenne ilyet és utóbb kiderülne, megbocsájthatatlan lenne és szakítanék.
Durva lenne, ha nem mondanád el neki. Úgy hogy igen.
De ne lepődj meg, ha nem megy bele.
Attól függ,hogyan,mivel követte el?
Véletlenül volt vagy direkt?Brutális gyilkosság volt?
Szerintem mond meg neki,mert ebből baja is lehet,én nem akarnék ilyennel együtt lakni,ha szándékos volt és brutális,ki tudja mikor követ el újra hasonlót,nekem erre nincsen szükségem.
Ez nem ilyen egyszerű,gyilkosság az ha szándékos arra nincsen mentség.
Ne csodálkozz ha nem akarja majd,ez olyan,hogy azt mondanám ha lenne:,,Figyelj édes van egy rokonom ide kellene költözzön hozzánk,most szabadult a sittről nemi erőszakért ült,de nyugi".
Szerinted??
A csaj mit lépne,repdesne az örömtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!