Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kurv*znak le? Lent folyt.
Egyre többen mondják rám a suliba , hogy kurv.. vagy rib..nc , pusztán a külsőm miatt ami nem is olyan hű de extrém .
Piercingem van és egy tetoválásom /Vádlimon egy kereszt/ igen szoktam miniszoknyába járni és előnyben részesítem a mell kidobós fölsőket is . Sminkelek és ékszereket is hordok , szeretem ha felfigyelnek rám , szeretek mindig jól kinézni , de ettöl nem vagyok kurv..
Pusztán a kűlsöm miatt , miért kurv...znak le ?
16/L
Mert feltűnősködsz és qrvásan nézhetsz ki azok alapján, amit mondasz. Én nem hibáztatnám őket érte, sosem érdemes feltűnősködni mert az érmének mindig 2 oldala van ugyebár.
Mellesleg normális emberek (pölö én) szemszögéből nagyon extrémen nézhetsz ki. A piercing, tetkó, miniszoknya, mélyen dekoltált dolgokról valószínűleg nekem is a potenciális qrva első benyomása jutna eszembe. Ha neked ezzel minden rendben, akkor áldásom rád.
Akik ennyire szeretik mutogatni magukat, arról sokan azt hiszik hogy k*rva. És hát...te tudod, de én nem lepődnék meg ha folyton kihívó felsőkben meg miniszoknyában flangálsz...Persze ettől még nem vagy k*rva, de hát sokan azt hiszik, hogy egy ilyen csaj sok mindent bevállalna. Persze ahogy leírtad te gondolom nem, de hát sokan általánosítanak...
Magyarul lássuk be: kicsit k*rvásan öltözködsz ezért gondolják, hogy az is vagy.
Ha te meglátsz egy b*zis pasit aki pl nőiesen öltözik, te is rá vágnád, hogy ez egy...
Akkor mostantól otthonkába járok suliba :D
vagy egy nyakig zárt garbóba xD
Én úgy gondolom, hogy a "szexi", feltűnő öltözködés nagyon is vadító tud lenni, de nem alkalmas iskolai viselet. Smink még oké, elmegy - bár én azt se csípem senkin. Úgy is lehetnél feltűnő, ha jól tanulsz, vagy szimplán szép a mosolyod. Hidd el, nem fordulnának utánad kevesebben.
Az az öltözködés amit te követsz, az akkor jó, ha kettesben vagy a pároddal, ellenkező esetben, nyilvános helyeken minden értelmes srác meg fog vetni érte, és senki nem fogja azt mondani, hogy "hú ez egy szép csaj, megismerném", előbb fogják azt gondolni "elvinném egy menetre". Döntsd el, hogy feltűnősködni akarsz továbbra is, vagy szeretnél természetesen szép lenni, és rendes ruhákban kitűnni a többiek közül...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!