Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a fiúknál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a fiúknál? Annyira tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
van egy srác akibe belezúgtam,azt hittem ő is belém de kiderült h bejön neki egy csaj.De viszont a viselkedése inkább arrol árulkodik h én teccem neki.kértem tőle egy rajzot mert tök jol rajzol,és ma odaadta.lényegtelen mi az ábra de az ábra fejéből jön ki egy kis buborék (gondolat) és egy piros sziv van belerajzolva.Ez a fiúknál jelent vmi OLYAT?:) kérlek segitsetek mert én nagyon szeretem,és szükégem van rá ,de nem ad semmi teljesen egyértelmű jelzést hogy én teccek-e neki és nagyon rossz.
2009. okt. 1. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"anya szerint ez akkoris mindneképp jelent vmit."

áhhh ez nagyon aranyos:))))))))

fiú vagyok szal gondolhatjátok mennyire tetszik mert nem mondom ezt gyakran:))))))

2009. okt. 1. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
De igenis erőlködsz. Minek foglalkozol azzal, hogy kitaláld vajon mit gondol másképp amit Neked letagad? Most őszintén. Ha azt mondja nem jelent smemit, ezzel hárítja hogy bármit is akarna Tőled. Nem érzed, hogy akkor ezt el kéne fogadnod? Gondolod hogy arra játszik, hogy majd Te kitalálod, hogy Ő teljesen mást mond mint amit gondol, és ettől majd összejöttök? Ennek mi értelme? Ha akarna valamit, kezdeményezne, vagy majd fog. Ha nem akar, nem fog. Ne magyarázz bele semmit, csak van joga hozzá, hogy döntést hozzon.
2009. okt. 1. 21:47
 13/16 A kérdező kommentje:
mennyi tahó van
2009. okt. 1. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

naja, mindenki tahó, mert látja az egyértelműt.

de tudodmit, legyen neked igazad! igaz, hogy neki egy másik csaj jön be, letagadja hogy direkt rajzolta a szivet és amugy semmit nem akar tőled. DE TÉGED SZERET!!

2009. okt. 1. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nem tahóság.. Csak emrt nem azt mondjuk amit hallani akarsz, hanem ami az igazság? Ez jó tanács. Tanulni kell belőle, nem szidni a népet.
2009. okt. 1. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
De ha jól esik Drága, kavard a szart. Majd megtapasztalod pár év alatt a saját bőrödön, hogy mekkora hülyeség volt.
2009. okt. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!