Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a fiúknál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a fiúknál? Annyira tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
van egy srác akibe belezúgtam,azt hittem ő is belém de kiderült h bejön neki egy csaj.De viszont a viselkedése inkább arrol árulkodik h én teccem neki.kértem tőle egy rajzot mert tök jol rajzol,és ma odaadta.lényegtelen mi az ábra de az ábra fejéből jön ki egy kis buborék (gondolat) és egy piros sziv van belerajzolva.Ez a fiúknál jelent vmi OLYAT?:) kérlek segitsetek mert én nagyon szeretem,és szükégem van rá ,de nem ad semmi teljesen egyértelmű jelzést hogy én teccek-e neki és nagyon rossz.
2009. okt. 1. 20:56
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
nos szentem ez annak a jele hogy bejösz neki modjuk ha tudnék normálisan én is ezt csinálnám hogy apró de viszont árulkodó jelekkkel fejezem ki hogy szeretem
2009. okt. 1. 21:01
 2/16 anonim válasza:
mármint rajzolni normálisan
2009. okt. 1. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:

Háát nem tuti... Nekem is van ilyen jól rajzoló ismerősöm. Róla tudom, hogy volt hogy töbebt akart. Mégse feltételezném ha egy ilyen rajzot adna, hogy msot is erről van szó... De ez függ a srác személyiségétől, meg hogy miket szokottt rajzolni.

Mindenesetre, én ha bizonytalan lennék, azt csinálnám, hogy legközelebb mégegyszer szóbahoznám, hogy mennyire tetszik az a rajz, aztán cukkolva megkérdezném, olyan kis poénkodva, mosolyogva, hogy mit jelent az a kis szívcske? Szólval érezve hogy arra gondolsz, amire, de ha totál jelentéktelen az a szív, akkor se vagy gázban, mert mondhatod hogy poénkodsz, ne vegye már komolyan.

2009. okt. 1. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Szinte biztos h tetszel neki, mi fiuk csak úgy nem rajzolgatunk szíveket:)

F/18

2009. okt. 1. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
bátyám is vmi fantasztikusan rajzol, és rajzolt egy maffiózót az osztálytársának, aki tetszik neki, és egy szivecskét a gondolatbuborékba. szóval sztem tetszel neki, belőle kiindulva :D
2009. okt. 1. 21:15
 6/16 A kérdező kommentje:
megkérdeztem h kimondottan nekem rajzolta-e de letagadta, aztmondta h megrajzolta és mikor kész volt rájött h ez lesz az enyém. anya szerint ez akkoris mindneképp jelent vmit.
2009. okt. 1. 21:23
 7/16 anonim ***** válasza:
persze ;)
2009. okt. 1. 21:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire tagadja, akkor szerintem semmi esélyed, már bocs.

1) vagy télleg nem neked rajzolta a szivet

2) vagy akkora félős pocs, hogy nem meri felvállalni

most melyik a jobb?

2009. okt. 1. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne beszéld be ha letagadta. az iylemsit nem rétem. Ha azt mondja hogy nem, minek harcolsz, hogy csakazért is igen? Hadd tudja már, mit akar. Majd ha többet akar kezdeményez, ne tuszkold rá magad.
2009. okt. 1. 21:29
 10/16 A kérdező kommentje:
nem 'tuszkolom' magam ,nemis értem honnan vettétek..nemis ismertek ott kezdődik.. és mondhat bármit,de nem biztos h igaz...
2009. okt. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!