Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amitől abszolút beindulnak a férfiak?
Attól függ mit akarsz elérni de a furulyát minden pasi szereti :)
Legalább is én nem ismerek olyat aki utálná.
Nálam a karizma azt jelenti, hogy a nő miylen valójában.
Szóval, ha megbeszélek egy lánnyal egy randit, akkor ö tuni fogja, hogy nem kisestélyit várok ezért egy sima farmerben meg valami jopofa felsöben eljön és máris nem érzem kényelmetlenül magam a társaságában. Beszélgetek vele, nevetgélünk viccelödik és érti is a viccet, nem kell neki mindent megmagyarázni.
Mégis tud komoly lenni, ha arrol van szó helyén van az esze és a szive is. Nem azt válaszolja amit hallani szeretnék hanem azt amit gondol.
És igenis legyen szókimondó, mivel én sem vagyok hibátlan, ha hülyeséget teszek, vagy mondok igenis taposson a lábamra és mondja meg, hogy hülye vagyok. Legyen ugyanannyira az én támaszom, mint amennyire én neki, és ha ugy érzi, hogy a kapcsoalt kihült, mondja meg őszintén, és akkor békében mindketten továbbléphetünk csendben, barátságban, felesleges keserü könnyek és emlékek nélkül.
Nekem ezt jelenti a karizma & tökéletes partner. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!