Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit irhatnék egy lánynak msn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irhatnék egy lánynak msn en? 13/F

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 19:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19:48 nak inkább iz ilyenek megse szolalanak -.-
2009. okt. 2. 12:56
 12/18 A kérdező kommentje:
20:38 tudom hoígy élőben jobb :)
2009. okt. 2. 12:59
 13/18 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2009. okt. 2. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:

hát kezd azzal hogy megpróbálsz normálisan írni metr igy enm elhet irni...

Aztán az előttem leírt (normális) válaszokból csak tudsz egy beszélgetést lezavarni

2009. okt. 2. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy kell e nagy vazelinos fasz-é? ;D
2009. okt. 2. 16:28
 16/18 anonim ***** válasza:
ha meg ezt nem tudod ,hagy az egeszet.fiatal vagy meg,majd belejosz
2009. okt. 3. 05:21
 17/18 anonim válasza:

a LEGO-s ötlet sztem befog jönni :D

amúgy élőbe télleg jobb ismerkedni:)

2009. okt. 10. 22:23
 18/18 anonim válasza:

Szerintem először is ha még nem ismered akkor próbálj vele összebarátkozni. Mik a kedvenc sportjai? Milyen zenéket szeret? Mi a hobbija? És lehetőleg ne az első alkalommal kérdezz tőle olyat hogy: Járnál velem? Van barátod? stb. Ezek kicsit személyesebbek.

Ha már ismered elég jól. Pl.: 1 barátnőd(barátilag) vagy az otársad. Akk megkérdezheted róla hogy mit csinál hétvégén? Hogy van? A zeneízléséről hobbijáról itt is kérdezheted. És itt is kerüld először a személyesebb kérdéseket.

13/L tapasztalatból írtam le. Mert általában a fiúk többsége ezeket elszokta rontani :S

2010. máj. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!