Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit jelent az, ha egy lánynak azt mondjátok, hogy a lelki társatoknak érzitek őt?
Valami olyasmit, hogy szexen túl nem tudnék elképzelni többet Vele.
Az Én meglátásom szerint.
Lelki társ, aki ott van közvetlen melletted jóban s rosszban. Ennek révén szoros kötelék alakul ki a két egyén között, ami nem csak lelki, hanem testi kapcsolatba is hozza Őket.
Az ilyen esetek 25-30%-a(~1/3-a) szerelemmé alakul át, ami egy nagyon stabil párkapcsolatot eredményez.
Számomra a lelki társ kifejezés azt jelenti, hogy a két félt egyaránt érdeklik az egészen apró kis dolgok is, pl. milyen napja volt a másiknak, mit tervez a hétvégére stb. Emellett pedig jóban, rosszban számíthatnak egymásnak. Ha kell segítenek egymásnak, támogatják a másikat, együtt nevetnek.
És még ha alapvetően nem mondanád, hogy a másik fél az ideálod vagy annyira jó pasi/szexi csaj, ez az érzelmi kapcsolat megszépíti az embert és vonzódnak egymás iránt. Ez pedig jó alapja lehet egy stabil, komoly párkapcsolatnak.
Szeretném én ezt átélni.:)
Nos, ez az én véleményem és tudom, hogy elsősorban fiúkat kérdeztél, de remélem nem baj, hogy válaszoltam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!