Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válhat az ember szereth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhat az ember szerethetővé?

Figyelt kérdés
Belém még soha nem volt szerelmes senki, soha nem éreztem, hogy valakinek tényleg fontos lennék. Nem is tudom, milyennek kéne lennem, hogy bárki is megszeressen. Eddigi -nem túl sikeres- kapcsolataimban is mindig én voltam a szerelmes, az, aki jobban kötődött a másikhoz. Nagyon rossz érzés, mintha teljesen üres lennék.
2013. máj. 14. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mert én bár a lelkemet is kiteszem egy kapcsolatban,mégis ugyanebben a cipőben járok.Szóval várom a recepteket.
2013. máj. 14. 19:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg így van, hogy félek megmutatni, aki valójában vagyok, mert azt hiszem, hogy az nem elég jó, nem fognak szeretni és ezért nem adom meg a lehetőséget se.
2013. máj. 14. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Ehhez ha normális vagy,akkor nem neked kell változni,hanem csak megtalálni a megfelelő partnert :)
2013. máj. 14. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk mint barátok,hogy lássam rendbe van-e veled minden !Csak túlparázod a dolgokat szerintem!F/?
2013. máj. 14. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne változz meg! Csak olyan szituációt találnod, amiben teljesen jól, kényelmesen érzed magad és magadat tudod adni. Rögtön más lesz a kisugárzásod. Tapasztalat ;)

Esetleg kellene egy kis önbizalmat összeszedned, mert még a végén úgy jársz, mint én: beléd szeret valaki, te meg azon meditálsz, hogy mi a fenét lát benned és miért és hogyan...

2013. máj. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!